HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nije tajna da je u Hollywoodu mnogim glumicama i glumcima taština drugo ime te da redovito pretražuju tražilice u potrazi za člancima i hvalospjevima – o sebi. Dok neke zvijezde same zovu paparazze s “tajnim dojavama” o restoranima i barovima koje će posjetiti, postoje i brojni poznati koji ne koriste Google, a pogotovo im ne pada na pamet potražiti svoje ime. Blake Lively i Brad Pitt imaju itekako dobra objašnjenja zašto to nikad ne rade.

Poznati koji ne koriste Google i ne traže sami sebe na internetu

Selena Gomez, Chrissy Teigen, Johnny Depp, Taylor Swift i Julia Roberts samo su neki poznati koji ne koriste Google kako bi pronašli novosti o samima sebi.

Na tom su popisu i Brad Pitt i Blake Lively koji su više puta izjavili kako im tako nešto ne pada na pamet.

PROČITAJTE: Slavni koji su radili kao čistači i čistačice

Prema vlastitom priznanju, Brad Pitt zapravo ni ne zna kako bi to napravio.

Blake Lively Brad Pitt hello magazine croatia Poznati koji ne koriste Google

Tijekom godina internetom je kružilo mnogo glasina o Bradu Pittu, no on ih u potpunosti izbjegava čitati. Još 2009. godine priznao je da sam sebe definitivno nije guglao i našalio se da ne zna ni raditi na računalu.

“Dragi Bože, ne. Prije svega, ja zapravo ne znam kako upravljati računalom”, rekao je Brad tijekom rasprave za okruglim stolom na dodjeli Oscara.

Blake Lively dovoljno vremena provodi sama sa sobom, hvala lijepo

Zanosna zvijezda serije “Gossip Girl” i supruga Ryana Reynoldsa kaže da ima pametnijeg posla od pretraživanja vlastitog imena.

Blake Lively Brad Pitt hello magazine croatia Poznati koji ne koriste Google

“Zašto? Mislim, sama sam sa sobom cijelo vrijeme. Zašto bih se htjela vidjeti na internetu? Mogu se pogledati u ogledalo. Mislim da je to destruktivno”, izjavila je Blake Lively za Marie Claire.

druge vijesti