HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Što jedu djeca Chrissy Teigen i Johna Legenda? 38-godišnja celebrity mama koju su prije zbog besprijekornog stila i lijepe ljubavne priče sa suprugom Johnom Legendom, obožavale žene diljem svijeta, u posljednjih nekoliko godina svako malo šokira svojim izjavama, a sad je zanimanje javnosti probudila njezina nonšalantna izjava vezana uz program prehrane njezinih mališana.

Djeca Chrissy Teigen ne moraju jesti povrće ako to ne žele

Dok bi se većina stručnjaka složila da je povrće izuzetno važan dio prehrane djece od najranije dobi, Chrissy Teigen dopušta svojoj djeci da sama odluče kako će se hraniti.

Tijekom gostovanja u talk showu Jimmy Kimmel Live! govorila je o svojoj djeci te nahvalila kćerkicu Lunu, ali i otkrila da njezin sin koji će uskoro navršiti šest godina nikad nije jeo povrće.

PROČITAJTE: Awww – Ovo su najslađi celebrity ljubimci koji će vam danas izmamiti osmijeh na lice

“Jedu li vaša djeca dobro?”, upitao je Jimmy Kimmel na što je Chrissy Teigen odgovorila: “Pa, moja kći i John su ovdje, oni su u prvom redu. Ona uvijek ide s tatom na snimanje emisije The Voice i ima priliku vidjeti kako tata radi, ali nikad nije došla sa mnom pa smo je ugrabili iz vrtića i doveli ovdje”.

“Luna najbolje jede. Luna je sjajna, jede salate, povrće…”, pohvalila je Crissy svoju 7-godišnju kćer te dodala da je njezin brat potpuno drugačiji.

Djeca Chrissy Teigen, kao i u mnogim obiteljima, čiste su suprotnosti

Majka četvero djece tada je otkrila da njezin sin Miles Theodore, koji će uskoro navršiti 6 godina, nije baš toliko odvažan s odabirom hrane.

“Miles još uvijek nije jeo povrće”, otkrila je Chrissy Teigen i iznenadila publiku.

“Ima šest godina, skoro. Slučajno je pojeo cvjetić brokule u prženoj riži i bio je jako uzrujan zbog toga.”, izjavila je.

Chrissy Teigen i John Legend imaju četvero djece, a zanimljivo je i da je bivša manekenka izdala dvije vrlo uspješne kuharice.

druge vijesti