HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kada razmišljamo o slavnim osobama, mislimo na sjaj i glamur. Prostrane vile, dizajnerska odijela i haljine, premijere na crvenom tepihu… Međutim, također nije tajna da su mnoge superzvijezde imale vrlo skromne početke i iskusile mnogo poteškoća prije nego što su postigle uspjeh.

Mnogi celebrityji nekada su se pokušavali probiti i u to su vrijeme radili različite poslove, a neki od njih bili su i – čistači odnosno čistačice.

Slavni čistači često su glumci koji čekaju ulogu koja će ih proslaviti

Jennifer Aniston možda je najpoznatija kao Rachel Green iz serije Prijatelji, koja ju je pretvorila u svjetsku zvijezdu. Međutim, prije nego što je postala velika TV i filmska zvijezda, Jennifer je radila kao telemarketer, ali je i čistila zahode. U jednome intervjuu Aniston je rekla da joj je od ta dva posla, čišćenje išlo bolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Slavni komičar i glumac Jim Carrey u mladosti imao financijskih problema. On i njegov brat John radili su kao domari nakon škole. Također su radili kao zaštitari u tvornici guma u kojoj je radio njihov otac. Jim je u istoj tvornici također radio i kao čistač podova. Nakon što je njegov otac dobio otkaz, morao je napustiti školu sa 16 godina. Ovim se poslovima bavio i dok je kretao u glumačku karijeru.

Ashton Kutcher također je u mladosti radio kao čistač u tvornici – u njegovom slučaju u pitanju je bila noćna smjena u tvornici Pepsija. Glumac je ispričao kako je ovaj posao radio kako bi financirao studiranje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Legendarni Jon Bon Jovi rano je započeo svoju glazbenu karijeru. Svirao je klavir i gitaru još kao tinejdžer, dok je njegov tadašnji bend  svirao u klubovima i lokalnim koncertima kao predgrupa. Međutim, prije nego što je mogla zarađivati samo od glazbe, rock zvijezda je radila kao čistač, čisteći podove u studiju za snimanje svog rođaka.

Legendarni akcijski glumac čistio je kaveze s lavovima, a legendarni Britanac ljesove

Kad se Sylvester Stallone preselio u New York City, nije odmah započeo svoju karijeru akcijske zvijezde. Umjesto toga, počeo je raditi čudne poslove. To je uključivalo i posao čistača u zoološkom vrtu Central Park, gdje je bio zadužen za čišćenje kaveza s lavovima. To je svakako skroman početak koji je očvrsnuo akcijsku legendu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Prije nego što je legendarni britanski glumac sir Sean Connery postao James Bond radio je mnogo neobičnih poslova. Bio je mljekar, ali i spasilac na plaži. Ipak, najneobičniji posao koji je imao ujedno je i najjeziviji – budući superšpijun u mladosti je zarađivao kao čistač – ljesova.

PROČITAJTE: Glumica Moderne obitelji ne boji se za Sofiju nakon razvoda – Mislim da je sklopila ugovor s nekim “gore”

Nagrađivani glumac Matthew McConaughey proveo je neko vrijeme u Australiji kao student na razmjeni. Dok je bio tamo, zarađivao je čisteći kokošinjce i perući suđe. To uopće ne čudi, s obzirom na to da je glumac poznat kao jedna od najprizemljenijih ličnosti u Hollywoodu.