HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sofia Vergara nakon razvoda od glumca Joea Manganiella uopće ne zabrinjava svoje prijatelje.

Premda mnogim ženama trebaju mjeseci pa čak i godine da se psihički oporave i ponovno stanu na svoje noge te odvaže na izlazak u muško društvo, za odvažnu Sofiju nema straha, otkriva njezina prijateljica Julie Bowden s kojom je Sofia godinama glumila u seriji “Moderna obitelj”.

Premda se njihovi likovi Gloria i Claire u seriji baš i nisu slagali, u stavrnom životu Sofia Vergara i Julie Bowden dobre su prijateljice.

Sofia Vergara nakon razvoda se neće prepustiti očajavanju, govori Julie

51-godišnja Julie Bowden za Us Weekly je izjavila kako sada, nakon razvoda, Sofia Vergara dobiva još više ljubavi i podrške od obitelji i prijatelja.

Sofia Vergara nakon razvoda

Julie je naglasila kako je Sofia tip osobe koji je iznimno blizak sa svojim prijateljima i brojnim članovima obitelji pa dobiva podršku u svakom smislu.

PROČITAJTE: Jeste li znali da Sofia Vergara ima rozaceju? Umiruje je pristupačnim proizvodom iz drogerije

“Moram biti iskrena, ona je sjajno. Sjajno joj ide”, izjavila je Julie Bowden.

Julie također smatra da njezina prijateljica neće imati problema da izađe s bilo kojim muškarcem na zemlji kojeg poželi. Našalila se da je Sofia Vergara sigurno sklopila “dogovor s vragom” jer je “svake godine sve zgodnija”.

Sofia Vergara nakon razvoda već izlazi s holivudskim ortopedom

Premda je tek nedavno objavila da se razvodi od zvijezde filmova “Magic Mike”, Sofia Vergara već ima novog muškarca u svom životu.

Riječ je o 43-godišnjem Justinu Salimanu, poznatom ortopedu iz Hollywooda.

Sofia Vergara nakon razvoda

Justin Saliman diplomirao je na Sveučilištu Stanford, a također ima diplomu medicine s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Coloradu.

Ortopedski kirurg obučen je za sportsku medicinu i artroskopiju, specijaliziran za liječenje ozljeda ramena, kuka i koljena za očuvanje zglobova, a navodno je čak izumio “revolucionarni uređaj za popravak meniskusa” i vlasnik je medicinskog startupa.

PROČITAJTE: Slavni koji su radili kao čistači i čistačice

Doznalo se i da je Justin Saliman nedavno bio u braku s glumicom Bree Turner, koju ste možda gledali u serijama kao što je “Grimm” ili u romantičnom filmu “The Ugly Truth”. Par je bio u braku deset godina i ima dvoje djece, a 2018. su se razišli.