HELLO
HELLO! #HelloItsMe

John Krasinski otkrio je da je “uvijek želio snimiti film” za svoje dvije djevojčice, Hazel i Violet, a to mu je sada i uspjelo s igrano-animiranim fantastičnim filmom IF, koji uskoro dolazi u kino distribuciju.

Glumac i redatelj razgovarao je s britanskom verzijom HELLO!-a i drugim novinarima na londonskoj premijeri u utorak, dajući uvid u svakodnevni život svoje obitelji, koju uz dvije djevojčice još čini i supruga, slavna glumica Emily Blunt.

John Krasinski snimio je film s ciljem da ga mogu gledati i njegove kćeri

Morao sam pokazati svojim kćerima da nešto radim, jer nisu mogle gledati A Quiet Place“, rekao je John, koji je režirao popularni hororac iz 2018. i njegov nastavak A Quiet Place II. U prvome je glumio s Emily.

Oduvijek sam želio snimiti film za svoju djecu. Samo sam ih gledao u njihovoj igraonici, kako nestaju u ovom čarobnom svijetu u koji roditelji ne smiju ići. I samo sam mislio da će biti nevjerojatan film za napraviti. Radi se o njihovom svijetu,” rekao je John o filmu, koji govori o 12-godišnjoj Bei (Cailey Fleming), koja otkriva da može vidjeti svačije imaginarne prijatelje, poznate i kao IF (Imaginary Friends). Zajedno sa svojim susjedom, Calom (Ryan Reynolds), ona kreće na putovanje kako bi ponovno spojila odbačene IF-ove s njihovim sada odraslim prijateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli John Krasinski (@johnkrasinski)

John, koji je film napisao, režirao, producirao, ali u njemu i glumi kao Bein otac, a također daje glas jednome od IF-ova, priznao je da se boji reakcije svoje djece. “Još nisu vidjele IF”, rekao je i dodao: “Još četiri dana, nikad u životu nisam bio nervozniji.”

Poput Johna, i njegovu suprugu Emily ovaj mjesec možemo vidjeti na filmskim platnima u novoj akcijskoj komediji Fall Guy u kojoj glumi uz Ryana Goslinga.

Emily također ima cameo ulogu u IF-u, gdje daje glas liku Jednoroga. Phoebe Waller-Bridge i Fiona Shaw daju glasove važnim likovima u filmu, a u njemu možemo čuti i Georgea Clooneya, Stevea Carrella, Bradleya Coopera i Blake Lively u sporednim ulogama.

John Krasinski i njegova supruga Emily Blunt jedan su od najomiljenijih parova u Hollywoodu

John i Emily jedan su od najomiljenijih holivudskih parova. Prvi put su se sreli u restoranu u Los Angelesu 2008. godine, kada je Emily bila na večeri sa zajedničkim prijateljem. Vjenčali su se u srpnju 2010.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

Godine 2013. Emily i John objavili su da očekuju svoje prvo zajedničko dijete. Iste godine, Emily je podijelila uvid u njihovu romansu, rekavši da joj je susret s njezinom drugom polovicom “stvarno promijenio život“. “Kad osjetim podršku koju imam od njega, osjećam se nepobjedivo“, rekla je za InStyle.

Njihova prva kći Hazel Grace rođena je u veljači 2014., a dvije godine kasnije, u lipnju 2016., dobili su Violet.

druge vijesti