HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Emily Blunt jedna je od najuspješnijih glumica našeg vremena. Tijekom duge uspješne glumačke karijere ostvarila je različite uloge. Njezin posljednji film Oppenheimer bio je veliki hit, poharao je Oscare, a njoj konačno donio prvu nominaciju u karijeri.

Emily Blunt trenutačno je jedna od najbolje plaćenih glumica sa zaradom većom od 22 milijuna dolara između 2019. i 2020.

Ovo je procijenjena vrijednost Emily Blunt

Procijenjena neto vrijednost Emily Blunt je oko 80 milijuna dolara. Britanska glumica postala je poznata filmovima kao što su ‘The Adjustment Bureau’, ‘Looper’, ‘Edge of Tomorrow’ i ‘Vrag Nosi Pradu’, a nakon toga se pojavila u brojnim hitovima kao što je The Quiet Place, koji je režirao njezin muž John Krasinski.

emily blunt

Emily Blunt proslavila se u filmu Vrag nosi Pradu.FOTO: Profimedia

Pročitajte: Emily Blunt kaže da ju je film Vrag nosi Pradu zauvijek promijenio

Svestrana glumica, osim što je jednom nominirana za Oscara, u svojoj kolekciji ima i brojna druga priznanja.

Glumica je nominirana više puta za najveću britansku nagradu BAFTA, a u osvojila je Zlatni globus za sporednu ulogu u filmu Gideon’s Daughter te nagradu SAG za The Quiet Place.

Emily Blunt poznata je po borbi za poštenije plaće za glumice

Prema izvješćima Varietyja, Emily Blunt zaradila je između 8 i 10 milijuna dolara za ‘Jungle Cruise’. No, prema izvješćima TMZ-a, Blunt je bila pogođena velikom razlikom u plaći između nje i Dwaynea Johnsona, koji je tim filmom zaradio 22 milijuna dolara.

emily blunt

Kada je čula da je The Rock za The Jungle Cruise dobio tri puta više od nje, Emily Blunt je bila ljuta.FOTO: Profimedia

Govoreći za Harper’s Bazaar UK, Emily Blunt govorila je o jednakim plaćama u Hollywoodu, a tada je rekla: “Ambicija je zdrava – ne treba je doživljavati kao negativnu stvar. Riječ je o tome da znate svoju vrijednost i ono što donosite u projekt, i da se nikada ne ispričavate.”

Pročitajte: Zvijezda Krune ponosna zbog toga što se izborila za veće plaće glumicama

Emily je dalje rekla: “Ne brinem se o tome da me ne smatraju ‘timskim igračem’. Ljudi koji zovu i sklapaju dogovore su poslovni ljudi. To nisu producenti. Na neki način, budući da smo sada preplavljeni takvim pričama, stvorilo se mnogo sigurnije ozračje da možeš tražiti što želiš.”

druge vijesti