Emily Blunt kaže da ju je film Vrag nosi Pradu zauvijek promijenio: Do tad sam se odijevala kao tinejdžer

Legendarni film mnoge je potaknuo na makeover pa tako i samu Emily Blunt!

01 prosinca 2023

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Legendarni film Vrag nosi Pradu tijekom godina pokazao se kao mnogo više od filma koji je “u rukavicama” otkrio brojne prljave tajne Anne Wintour. Ne samo da je postao jedan od omiljenih filmova vezanih uz modu, koji se uvijek iznova gleda s istom strašću već je mnoge ponukao na modni makeover i ideju da bi trebali potražiti posao u modnoj industriji (ili pobjeći iz nje glavom bez obzira…). Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu glumi Emily Charlton, sporedan, ali mnogima omiljen lik koji je gledatelje oduševio svojim drskim stavom i besprijekornim stilom za modu. Ipak, sama glumica nedavno je priznala da je prije snimanja tog filma bila više poput neugledne Andy koju glumi Anne Hathaway te da je modni procvat doživjela tek tijekom snimanja tog kino hita.

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu mnogo je naučila od svog lika

“Nisam znala dovoljno ni na koji način o modnoj industriji o kojoj film govori”, otkrila je tijekom pojavljivanja u segmentu Know Their Lines na Varietyu, tijekom kojeg su je ispitivali o svojim prethodnim projektima.

“Mislim da sam se do tad odijevala kao dječak tinejdžer, a na snimanju sam zaista naučila mnogo”, otkrila je profinjena Emily Blunt i iznenadila mnoge fanove.

PROČITAJTE: Živjeti kao u filmu Vrag nosi Pradu – Kuća Mirande Priestly prodaje se za vrtoglavu cijenu

Emily je izjavila kako je film utjecao na njezino opće znanje o modi te kreirao njezin modni stil kojim se ponosi i danas.

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu radila je uz “zastrašujuću” Meryl Streep

Britanska glumica Emily Blunt nedavno je otkrila i da je gluma uz legendarnu Meryl Streep zastrašujuće iskustvo.

PROČITAJTE: Anne Hathaway i Meryl Streep zabljesnule na crvenom tepihu – Evo što znamo o nastavku filma Vrag nosi Pradu!

“Ona je nevjerojatna i bila je pomalo zastrašujuća na snimanju”, izjavila je Emily za Meryl Streep koja se “totalno uživjela u ulogu” zloglasne modne urednice Mirande.

Emily Blunt u filmu Vrag nosi Pradu

druge vijesti