HELLO
Domagoj Kukec

Nedavno su Anne Hathaway i Meryl Streep imale ponovno okupljanje na crvenom tepihu. Kolegice iz filma Vrag nosi Pradu prisustvovale su Albie Awards događaju zaklade The Clooney Foundation for Justice u New York Public Library (ondje je bila i Emily Blunt) i činilo se da su suglasne oko toga da će šljokice biti veliki trend ove jeseni.

Anne Hathaway i Meryl Streep

Anne Hathaway i Meryl Streep osvojile crveni tepih

Pozirajući zajedno za fotografiju, Anne Hathaway i Meryl Streep, koje nisu javno viđene zajedno od Oscara 2014., prezentirale su svaka svoj osobni stil s blještavim trendom. Anne je nosila Versace haljinu u mint zelenoj i srebrnoj kombinaciji. Nosila je metalnu torbicu i dodala još sjaja svom looku s dijamantnim narukvicama, dijamantnom ogrlicom i dijamantnim naušnicama.

Anne Hathaway i Meryl Streep

S druge strane, Meryl Streep je odabrala crni džemper prekriven šljokicama. Upotpunila je look crnim hlačama i velikim naočalama. Ponovno okupljanje dogodilo se 17 godina nakon što su prvi put zajedno glumile u kultnom filmu. Meryl Streep je osvojila nominaciju za Oscar za ulogu urednice modnog časopisa Mirande Priestley, dok je Anne Hathaway glumila njezinu neupadljivu asistenticu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by E! News (@enews)

Što se tiče mogućnosti ponovne suradnje na ekranu, ne nadajte se previše.

Anne je 2022. godine rekla E! News da nema planova za nastavak filma. “Mislim da bi to morala biti potpuno drugačija ekipa ljudi, kao što su radili serije temeljene na hit filmovima. To bi moglo ići u tom smjeru, ali ne vjerujem da bi itko od nas bio uključen.”