HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na svoj 18. rođendan krajem svibnja, kći Brada Pitta i Angeline Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, podnijela je zahtjev sudu u Los Angelesu da se očevo prezime ukloni iz njezinog imena. “Brad je bio uništen ovom odlukom“, izjavio je izvor ekskluzivno za najnoviji broj časopisa Us Weekly. “Za njega, to je bilo više od promjene imena – to je bio simbol dubljeg udaljenja koje se kuhalo godinama.”

Ovo je treći put da je jedno od Bradove djece javno odbacilo njegovo prezime. Prošlog studenog, Shilohina starija sestra, Zahara, 19, predstavila se kao Zahara Marley Jolie na ceremoniji inicijacije u bratstvo na Spelman Collegeu, a u svibnju je najmlađa kći Brada i Angeline, Vivienne, bila navedena kao Vivienne Jolie u programu za broadwayski mjuzikl “The Outsiders“, koji je 15-godišnjakinja producirala zajedno sa svojom mamom.

Sva djeca stala su na Angelininu stranu

Brad, 60, i Angelina, 49 – koji su se rastali u rujnu 2016. – također imaju Maddoxa, 22, Paxa, 20, i blizance Vivienne i Knoxa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpitt_fp)

Na prvi pogled, čini se da je sve šestero djece slavnih bivših supružnika stalo na stranu svoje mame, dok se njih dvoje nastavljaju boriti na sudu oko skrbništva i njihovog francuskog vinograda, Château Miraval.Nažalost, Brad nema puno odnosa sa svojom djecom“, kaže drugi izvor. “Nije spreman odustati od njih, ali je uznemiren saznanjem da su odbacili njegovo prezime.”

Dodaje treći izvor: “Brad pokazuje hrabro lice, ali iza zatvorenih vrata mu je izuzetno teško nositi se s trenutnim događanjima.” “Brad ulaže velike napore u to da razmazi djecu kad se druže“, kaže izvor. “Naručuje njihove omiljene namirnice i maksimalno koristi tih nekoliko sati.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpitt_fp)

Brad svoja druženja s djecom ne iznosi previše u javnost. “On je vrlo privatna osoba i čini sve što može da ne bude fotografiran”, kaže drugi izvor, tvrdeći da je Angelinasuprotno“. Višestruki izvori kažu da Brad krivi Angelinu za napetosti u obitelji. “On osjeća da je negativna slika koju Angelina predstavlja djeci glavna prepreka u njegovim naporima da se ponovno poveže“, objašnjava prvi izvor. “S obzirom na to da Angelina svakodnevno utječe na djecu, Bradu je gotovo nemoguće promijeniti njihovu percepciju.”

Pitt i Jolie razvod rezultirao je time da su ga se djeca odrekla

S druge strane, Angelina tvrdi da su djeca sama donijela svoje odluke. “Oni znaju što su vidjeli. Za bilo koga tvrditi da ih je kontrolirala nije u redu“, kaže treći izvor. Prema insajderu, činjenica da Brad krivi Angelinu za raskid s njegovom djecom je pogrešna. “Ne možete fizički napadati svoju ženu i djecu, a zatim tužiti nju i reći: ‘Ona je okrenula djecu protiv mene.’ To nije u redu. Još je uvijek pokušava kazniti što se suprotstavila njegovom zlostavljanju“, objašnjava insajder.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad pitt official (@brad_pitt_the_official)

“Stvarno je mora pustiti i, što je najvažnije, konačno pustiti njihovu djecu da se izliječe i pronađu mir. To je uvijek bilo Angelinin prioritet.” I dok je Bradov napeti odnos s djecom izvor tuge, on je pronašao radost u drugim područjima svog života. Bio je zauzet radom na svom nadolazećem filmu o utrkama Formule 1, a njegov triler “Wolfs” s dugogodišnjim prijateljem Georgeom Clooneyjem trebao bi se premijerno prikazati u rujnu.

Također je pronašao ljubav s dizajnericom nakita Ines de Ramon, s kojom se viđa od studenog 2022. godine. “Njegova karijera i veza su na odličnom mjestu“, kaže treći izvor. “Ali očajnički želi mir sa svojom djecom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brad Pitt (@bradpittofflcial)

druge vijesti