HELLO
Domagoj Kukec

Chris Brown tužen je zbog navodnog napada na muškarca u londonskom noćnom klubu.

U tužbi koja je nedavno podnesena, Abe Diaw tvrdi da ga je pjevač udario u lice bocom tequile Don Julio 1942 u veljači u klubu TAPE u Londonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BROWN (@chrisbrownofficial)

Prema tužbi, Chris Brown (34) je “udarao” Diawa po glavi “razornim udarcima” i onesvijestio ga. Zatim je, prema tvrdnjama, Chris Brown navodno “nastavio nemilosrdno gaziti” po njemu “30 sekundi”.

Chris Brown pretukao muškarca bocom tequile

Abe Diaw, koji je tada imao 43 godine, “završio je u bolnici s posjekotinama na glavi i puknutim ligamentima na nozi”, navodi se u tužbi, dodajući da su mu ostala “trajna” oštećenja i “teška emocionalna trauma”.

Abe tvrdi da je TAPE zabilježio incident na nadzornoj snimci.

Diaw je tužio Chrisa Browna. Traži odštetu i zahtijeva suđenje pred porotom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BROWN (@chrisbrownofficial)

Chris Brown ima dugu povijest pravnih problema, počevši od 2009. godine kada je fizički napao tadašnju djevojku Rihannu. Rihanna je zadobila vidljive ozljede lica i hospitalizirana je. Chris Brown je naknadno optužen za teško tjelesno ozljeđivanje i prijetnje kaznenim djelom 5. ožujka. Izjavio se krivim za teško tjelesno ozljeđivanje 22. lipnja te godine i prihvatio je dogovor o obveznom radu, pet godina uvjetne kazne i savjetovanje o nasilju u obitelji.

Nakon što je završio jednogodišnji tečaj za nasilje u obitelji 2010. godine, Chris Brown je napisao na Twitteru: “Imam dovoljno samopouzdanja i dostojanstva da budem ponosan na to što sam završio ovaj tečaj za nasilje u obitelji. Dečki bježe od svojih grešaka. Muškarci uče iz njih!”

Chris Brown u prošlosti pretukao Rihannu, a nedavno i kolegu

Nedavno, u svibnju, Chris Brown i Usher navodno su se posvađali dan prije nego su nastupili na glazbenom festivalu Lovers & Friends u Las Vegasu.

Prema TMZ-u, Brown se posvađao s Usherom tijekom svoje proslave rođendana u Skate Rock Cityju.

PROČITAJTE: Beyonce i Jay-Z napadnuti zbog ismijavanja nasilja koje je pretrpjela Tina Turner

Prema TMZ-u, Brown je pokušao razgovarati s Teyanom Taylor i postao je ljut kada ga je ignorirala, što je uzrokovalo da Usher intervenira i pokuša smiriti pjevača. TMZ tvrdi da je Brown zatim rekao svojoj ekipi da odlaze, i Brown i ekipa napustili su prostor, iako je Usher krenuo za njima.

Usher se potom vratio s krvavim nosom.