HELLO
Stipe Vukšić

Elisabeth Moss prisjetila se rada na napetom setu nagrađivanog filma Girl, Interrupted iz 1999. s Winonom Ryder i Angelinom Jolie u glavnim ulogama. Prilikom gostovanja u radijskoj emisiji Kelly Ripe 41-godišnja zvijezda serije The Handmaid’s Tale ispričala je kako je Angelina bila zastrašujuća na setu.

Postojala su dva ‘kampa’. Kamp Winone Ryder i kamp Angeline Jolie”, istaknula je Elisabeth. “Bila sam u kampu Winone Ryder, a kamp Angeline Jolie je bio stvarno cool. Bile su to stvarno cool djevojke. Bila sam tako zastrašena kampom Angeline Jolie. Nisam razmišljala o tome da bih ikada mogla biti u tom kampu. Bio je tako cool. Sve su to bile cool cure.”

Elisabeth Moss i Angelina Jolie ponekad razgovaraju, iako Angelina nema pojma da je se Elisabeth nekad bojala

Zatim je ponovila kako je došlo do napetosti “iza kamere, ali je ona bila temeljena na onome što je bilo ispred kamere“, misleći na radnju filma. Angelina i Winona u filmu su glumile neprijateljice.

angelina jolie

Angelina Jolie za ulogu u filmu osvojila je Oscar.FOTO: PROFIMEDIA

Unatoč tome što se tada osjećala neugodno, Elisabeth je priznala da je Angelinaljupka” i da su posljednjih godina često “razgovarale“.

Razgovarala sam s Angelinom od tada i ona je simpatična, ali u to je vrijeme bila nevjerojatno zastrašujuća”, prisjetila se. “Nikada to nisam spomenula i sigurna sam da ona ionako ne bi imala pojma o čemu govorim. Ali ja jednostavno nisam – definitivno nisam bila dovoljno cool da budem u njezinom kampu.”

Elisabeth Moss i Angelina Jolie glumile su skupa u filmu za koji je Angelina dobila Oscara

Girl, Interrupted prati Winonin lik, Susannu, nakon što je doživjela živčani slom i predozirala se. Poslana je u psihijatrijsku bolnicu Claymoore, gdje se sprijatelji s drugim pacijentima, uključujući Elisabethin shizofreni lik, Polly.

Angelina Jolie glumi Lisu, koja isprva postane Susannina prijateljica, ali ispostavi se da je manipulativni sociopat koji uvjerava Susannu da prestane ići na terapiju i uzimati lijekove. Za ulogu Lise Angelina Jolie dobila je Oscara za najbolju sporednu glumicu.

druge vijesti