HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogi je znaju iz uloge u seriji “Momci s Madisona”, a još je većem broju publike Elisabeth Moss poznata po jednoj od glavnih uloga u mučnom, distopijskom serijalu “Sluškinjina priča”. Uloga June Osborne donijela joj je brojne nagrade te ju provela kroz sate učenja i ponavljanja poprilično crnog scenarija, no vjerovali ili ne, najteža uloga Elisabeth Moss nije bila ona u seriji “Sluškinjina priča”.

Američka glumica u jednom intervjuu otkrila je da joj je teže bilo glumiti špijunku u najnovijoj seriji, a evo i zašto.

Najteža uloga Elisabeth Moss

Najteža uloga Elisabeth Moss nije bila u seriji “Sluškinjina priča”

Tijekom panela Udruge televizijskih kritičara u povodu promoviranja serije “The Veil” 41-godišnja glumica otvorila se o izazovnijim aspektima svoje uloge u Huluovoj posljednjoj seriji špijunskih trilera i otkrila zašto joj je brzo postala najteža do sad.

PROČITAJTE: Slavni koji su radili kao čistači i čistačice

Iako je vrijeme na snimanju bilo vrlo ugodno, Elisabeth Moss je priznala da je njezina uloga agentice MI-6 možda bila jedna od najtežih stvari koje je napravila kao glumica s obzirom na pripreme i vještine koje je morala naučiti da preuzme posao.

Zašto je ovo najteža uloga Elisabeth Moss za popularnu glumicu?

Objasnila je i detalje zbog kojih joj je snimanje bilo puno izazovnije od svih drugih do sada.

“Bilo je mnogo izazovnije. Morala sa svladati veliku količinu vještina i različitih stvari, razne dijalekte i vratolomije, išla sam na obuku iz borilačkih vještina, morala sam uvježbati govorenje nekoliko različitih jezika i putovati po svijetu”, otkrila je.

druge vijesti