HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni Quentin Tarantino nedavno je najavio da planira otići u mirovinu nakon sljedećeg filma. Fanovi se još uvijek nadaju da nije tako, ali izgleda da će The Movie Critic biti njegov posljednji film.

Čini se da će posljednji, deseti film u redateljevoj karijeri označiti i treću suradnju s Bradom Pittom. Insajderski izvori tvrde da će, nakon uloga u Tarantinovom  ratnom filmu Inglourious Basterds iz 2009. i hitu Once Upon A Time in Hollywood iz 2019., u kojem uz Brada glumi Leonardo DiCaprio, slavni glumac sada glumiti i u The Movie Criticu.

Brad Pitt za zadnju suradnju s Tarantinom osvojio je Oscara

Druga suradnja s Tarantinom donijela je Bradu Pittu jedinog Oscara u karijeri, za najboljeg sporednog glumca. U međuvremenu, prema izvještajima, nadolazeći bi se film mogao pojaviti na ekranima 2025.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Movie Moments (@moviemoments)

Do sada je Tarantino šutio o svom nadolazećem i posljednjem filmu, međutim Variety je objavio neke detalje. Izgleda da je projekt smješten u južnu Kaliforniju tijekom 1970-ih i vrti se oko naslovnog filmskog kritičara.

Nagađalo se da je priča inspirirana životom Pauline Kael, slavne filmske kritičarke časopisa New Yorker, čiji je utjecaj ostavio neizbrisiv trag u industriji zabave.

S druge strane, redatelj je prilikom pojavljivanja na filmskom festivalu u Cannesu svibnju, u intervjuu za Deadline, dao naslutiti da se film “temelji na tipu koji je stvarno živio, ali nikada nije bio stvarno slavan ni pisao je recenzije filmova za porno magazin. Bio je vrlo grub. Psovao je. Koristio je rasne uvrede. Ali njegove stvari bile su stvarno smiješne. Bio je vraški grub.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filmstract (@filmstract)

Ako će Brad Pitt glumiti u The Movie Criticu, produkcija ne može početi prije ljeta

Ako se Brad Pitt uključi u film The Movie Critic Quentina Tarantina, produkcija bi mogla započeti tek sredinom 2024. ili kasnije.

Navodno je Pitt već zaokupljen snimanjem filma o utrkama Formule 1 redatelja Josepha Kosinskog, u kojem glumi vozača veterana koji se vraća na stazu. Zbog slaganja rasporeda, snimanje filma The Movie Critic vjerojatno će biti prilagođeno.

Iako nijedan studio nije službeno povezan s projektom, postoje izvješća da će Sony Pictures biti preferirani izbor za Tarantina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucky Boy Reviews (@luckyboyreviews)

Quentin Tarantino je debitirao kao redatelj kriminalističkom dramom Reservoir Dogs 1992. Uslijedio je veliki uspjeh s kultnim filmom Pulp Fiction iz 1994. godine koji ga je lansirao na vrh najpoznatijih holivudskih redatelja.

Kasnije je snimio još sedam filmova, uključujući Jackie Brown, Kill Bill, Death Proof, Django Unchained i The Hateful Eight.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filmatic – Movies & Series (@filmatic)