HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tretmane za uljepšavanje tim uređajem u Hrvatskoj nudi jedino Poliklinika Estera, a Vivace je već oduševio i mnoge poznate osobe kao što su glumica Jelena Otašević Babić te bivše kolegice Lana Pavić i Iva Šarić kojima je upravo Vivace omogućio novi susret. Tretman odabiru i muškarci. Bivši vaterpolist, Vito Padovan, bio je među prvima koji se oduševio tretmanom Vivace za osvježenje lica i smanjenje vidljivih oštećenja na koži prouzročenih izlaganjem suncu.

Riječ je o high – tech inovaciji za pomlađivanje kože koja potiče proizvodnju kolagena i elastina. Dermatologinja Maja Kolić iz Poliklinike Estera naglašava da je riječ o iznimno svestranom uređaju: „Vivace je vrlo moćan uređaj. Od pomlađivanja kože do rješavanja ožiljaka i obješene kože na tijelu. Uistinu je učinkovit u borbi protiv brojnih problema s kožom radi čega je ključno da aparatom upravlja stručna i odgovorna osoba. Tretman se potpuno individualno prilagođava osobi, u skladu s problematikom i potrebama.“

Tretman uređajem Vivace je minimalno invazivan i minimalno bolan, za razliku od drugih radiofrekvencijskih microneedlinga na tržištu. Vrijeme oporavka je vrlo kratko ili ga uopće nema.

Kakve rezultate možete očekivati pitali smo Ivu Šarić i Lanu Pavić.

poliklinika estera

FOTO: Danijel Brezak

Poboljšajte izgled lica u Poliklinici Estera

Iva Šarić: „Vodim brigu o kvaliteti i zdravlju svoje kože i kroz kozmetičke tretmane i one zbog kojih treba otići dermatologu. Dr. Kolić je preporučila Vivace. U mom slučaju je to bio ugodan tretman, s obzirom da imam zdravu, njegovanu kožu. Želja mi je bila postići blistav, baršunast ten. Jako sam zadovoljna rezultatima Vivace tretmana. Par dana nakon samo jednog tretmana, dobila sam svježinu i glow, a osjećala sam i kako mi je koža obnovljena i vrlo elastična.“

Vivace microneedling namijenjen je, dakle, čak i osobama kod kojih su se pojavili tek prvi znakovi starenja, a često na tretmane dolaze i oni koje jednostavno žele da njihova lijepa koža izgleda još ljepše. Vivace RF microneedling je fantastičan izbor koji će dodatno naglasiti blistavost svih tipova kože.

Lana Pavić se nadovezuje: „Tretmane Vivace sam radila na koži dekoltea. Kako sam o koži lica uvijek vodila brigu i redovito nanosila SPF, prvi znakovi starenja su mi se pokazali na dekolteu, a ne na licu. Vjerojatno zato što nisam jednako brinula o zaštiti kože od sunca na području dekoltea. Napravila sam tri tretmana i koža dekoltea sada izgleda jednako ujednačeno i zdravo kao i moja koža lica.“

poliklinika estera

FOTO: Danijel Brezak

Vivace RF microneedling sadrži mnogo vrlo tankih i kratkih, zlatom obloženih igala koje lagano i ujednačeno penetriraju kožu kako bi stvorile mikroskopske ozljede na koži koje zatim potiču zacjeljivanje i regeneraciju stanica. Međutim, RF microneedling koristi i radiofrekvencijsku tehnologiju koja zagrijava kožu i pomaže u zatezanju. Dok microneedlingom stvaramo mikro ozljede, vrh iglica oslobađa radiofrekvencijske valove djelujući kroz više dubljih slojeva kože. Toplina uređaja zapravo remodelira kolagen, a dubina igala stvara kontroliranu ozljedu da bi potaknula regeneraciju elastina te zagladila kožu. Kombinacija te dvije tehnologije ima znatno veće učinke nego svaki od tretmana posebno.

Tretman traje ukupno 1-2 h ovisno o tome što se tretira i uz prethodnu pripremu od 30 min (čišćenje lica i nanošenje anestetske kreme). Najnovija tehnologija omogućuje veću preciznost i sterilnost koristeći i led light terapiju koja uključuje protuupalno crveno svijetlo i antibakterijsko plavo svijetlo.

Nakon samog radiofrekvencijskog microneedlinga, nanosi se mezopreparat bogat polinukleotidima i peptidima te se primjenjuje elektroporacija i lokalna krioterapija. Time se poboljšavaju rezultati tretmana i potiče se regeneracija stanica. Kako bi se smanjilo crvenilo, smanjile pore i ubrzao oporavak od tretmana, na samom kraju se nanosi umirujuća i hranjiva maska za lice.

Za maksimalne rezultate, radiofrekvencijski microneedling je potrebno ponoviti 3 – 4 puta u razmaku od 4 – 6 tjedana. Rezultati su vidljivi već kroz nekoliko dana, a za mjesec dana je vidljiv prvi efekt sinteze kolagena. Tretman je poželjno napraviti jednom godišnje.

PROČITAJTE: Ana Volk otkriva kako najbolje njegovati kožu nakon ljeta

U Poliklinici Estera dobiti ćete i savjete o njezi kože nakon tretmana, a najčešće se radi o nekom od seruma bogatih peptidima od japanske kozmetičke kuće Forlle’d.

Premda se rezultati vide već nakon prvog tretmana, osobito ćete biti zadovoljni kako vaša koža s vremenom izgleda regenerirano, a na dodir je mekana i baršunasta.

druge vijesti