HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Bilo da je riječ o zavjesa šiškama punim volumena ili šiškama u stilu Jane Birkin koje su veliki trend u svijetu frizura u proteklih godinu dana, drastičan rez kose na prednjem djelu lica mnoge žene privlači, ali i pomalo plaši. Šiške licu mogu dati posebnu svježinu i cijeloj pojavi novi look, a mnoge ih žene požele ošišati čim stignu topliji dani u kojima nam kape koje kvare frizuru više nisu potrebne. Jedna od njih je i Nives Ivanišević koja se na svom Instagram profilu pohvalila svojim novim izgledom te uz samo dvije fotke privukla brojne komentare. Šiške Nives Ivanišević oduševile su Sonju Kovač i Barbaru Kolar, ali i brojne manje poznate pratitelje zgodne voditeljice.

“Predobro!”, napisala je Barbara Kolar, a Sonja Kovač komentirala: “Tako slatko”.

Šiške Nives Ivanišević odlična su ideja za proljetno osvježenje

Lijepa supruga Gorana Ivaniševića oduvijek njeguje izgled prirodne brinete njegovane duge kose, a tek tu i tamo poigrava se s različitim preljevima i pramenovima.

PROČITAJTE: Kako napraviti supermodel make up – uz pomoć kose? Vizažist otkrio neobičan trik

Šiške Nives Ivanišević drastična su promjena koja joj odlično stoji, a voditeljica je dojam fatalne djevojke pojačala make upom u stilu devedesetih, sa smeđim sjenilom na očima, crnom olovkom i kremastim ružem na usnama.

Nives Ivanišević frizura šiške hello magazine croatia hrvatska šiške Nives Ivanišević

Kakve će se šiške nositi u 2024. godini?

Uz još uvijek popularne francuske šiške i Jane Birkin šiške kakve nosi Nives Ivanišević, ove godine nosit će se i nostalgične šiške koje se začešljavaju na stranu, s razdjeljkom po sredini kao i velike isfenirane šiške kakve zna nositi i Taylor Swift.

Šuška se da će i ravne, ispeglane šiške u stilu dvijetisućitih doživjeti svoj veliki povratak.

druge vijesti