HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Dok neka poznata lica iz hrvatskog javnog života ne mogu dočekati vikend da se dotjeraju za centar grada gdje će biti viđeni i snimljeni, drugi na popularnu špicu izlaze samo ako za to imaju jako dobar razlog. Ako ste nedavno sreli Barbaru Kolar na špici, vjerojatno ste je vidjeli nasmijanu i zadovoljnu jer je bila u jako dobrom društvu. Dugogodišnja prijateljica Barbare Kolar našla se i među objavama na njezinim društvenim mrežama, a voditeljica je naglasila kako će njezinim studentima sigurno biti jako drago što ju je “okačila” na svoj Instagram.

Prijateljica Barbare Kolar profesorica je na fakultetu

U objavi poznate hrvatske voditeljice možemo ju vidjeti u društvu elegantne dame odjevene u bijeli kaput, s ružičastim šalom oko vrata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

“Za prave ljude se udostojim i na špicu izaći”, napisala je voditeljica koja je za izlazak s dragom joj osobom na kavicu odjenula crni kaput i crnu majicu, uz crne sunčane naočale i ruž boje fuksije.

Tko je prijateljica Barbare Kolar?

“Tajana (prof. dr. Trbojević Vukičević) i ja prijateljujemo od 1984. (kao zvuči manje strašno nego ako kažem već 40 godina…). I veselim se što će joj studenti reći da sam nas okačila na Instagramu”, napisala je voditeljica i još jednom otkrila koliko joj znače prijateljstva iz mladih dana.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, glazbe i filma čitajte na HELLO! Croatia.