HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svako životno doba nosi svoje radosti, no ima nešto posebno i tako dragocjen u školskim danima kad su nam druženja s omiljenom grupom prijatelja bila sve. Izmjenjivanje modnih savjeta, prve šminke, tajni i informacija o simpatijama s prijateljicama iz škole za svaku je ženu nezaboravno iskustvo, a tako i za Barbaru Kolar koja se s prijateljicama prisjetila slatkih školskih dana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Poznata hrvatska voditeljica Barbara Kolar s prijateljicama se našla u Bjelovaru te prošetala Korzom u vedrom raspoloženju.

Barbara Kolar s prijateljicama prizvala sjećanja

Hrvatska voditeljica rođena je u Čakovcu no školu je završila u Bjelovaru, za koji je vežu drage uspomene.

Nakon ljetovanja na Jadranu, Barbara Kolar otputovala je u Bjelovar gdje se našla sa svojom ekipom iz mladih dana koju i dan danas od milja zove “Originalna četvorka”.

Na fotografiji koju je voditeljica s ponosom objavila na Instagramu možemo vidjeti četiri elegantne dame, dotjerane za posebni sastanak na kojem će se satima prepričavati nezaboravne zgode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara Kolar (@barbarakolar)

Barbara Kolar s prijateljicama iz osmog C prošetala Bjelovarom

“Najveće blago naših života su ljudi koje putem upoznamo, zavolimo i sačuvamo kao svoje. Jedan od najljepših događaja ovoga ljeta bez ikakve sumnje mi je #reunion s najboljim prijateljicama iz osnovne škole. The Original Four. Seks i grad prije Seksa i grada (OK, i prije nego smo znale što ova prva riječ znači). Moje curke iz 8 C. Hvala vam što smo – uz blagi dodir iskustvene mudrosti – ostale onakve kakve nas pamtim. Ponovit ćemo!”, napisala je poznata voditeljica na svom profilu uz fotografiju vrijednu okvira.

Fotografija vedrih i nasmijanih prijateljica oduševila je fanove na profilu Barbare Kolar, a među komentarima punim srdašca našli su se i brojni celebrity prijatelji voditeljice, kao što je Ida Prester, modni dizajner Robert Sever i radijska voditeljica Alex Milinković.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.