HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

U svijetu frizura postoji bezbroj opcija. Duljina, boja, tekstura, pramenovi… svi ti elementi mogu dovesti do bezbroj zanimljivih varijanti no ponekad je potrebna samo mala promjena da napravi značajne rezultate. Nova frizura Ane Gruice prava je inspiracija za sve žene duge kose koje žele vidljivu promjenu, ali bez velikih odricanja.

Hrvatska glumica i manekenka novi stil frizure po prvi je put predstavila na fotografijama iz Splita, a zatim smo ju putem Instagrama imali priliku pratiti na putovanju u Beč, gdje je uz novi look predstavila i odlične komade svoje jesenske garderobe.

Nova frizura Ane Gruice

Nova frizura Ane Gruice idealna je za novu sezonu

Ako razmišljate o osvježenju svog izgleda, a bojite se drastičnih rezova i promjena boje, šarmantne, dugačke šiške u stilu Ane Gruice mogle bi biti pun pogodak.

Zgodnoj Splićanki odlično stoji frizura s francuskim šiškama koje su veliki hit već nekoliko  sezona, a koje licu daju nježan i ženstven izgled.

PROČITAJTE: Zanosna od jutra do večeri – pet fantastičnih savjeta za “French-girl” šiške

Ovaj tip šiški u modu su vratile aktualne francuske influencerice, a nekoć davno slične je nosila kultna modna ikona Jane Birkin.

Lijepoj Ani Gruici baš dobro pristaju, pogotovo uz oversized blejzere i široke traperice jer svakom looku daju dozu nježnosti i senzualnosti.

Nova frizura Ane Gruice

Nova frizura Ane Gruice još je atraktivnija uz cool sunčane naočale

Uz odjeću u poslovnom stilu, koja je veliki hit sezone koja je tek startala, Ana Gruica isprobala je novu frizuru koja još bolje izgleda uz sunčane naočale s upečatljivim okvirima.

Na najnovijim fotografijama Ana Gruica nosi sunčane naočale sa plavim okvirima, a u Beč je ponijela kulerske zelene sunčane naočale.

Nova frizura Ane Gruice

“Bečka šnicla, bečka škola, bečki valcer, bečka iza uva… Nastavite niz”, napisala je uz fotografije koje izgledaju kao sa stranica nekog poznatog modnog časopisa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

U kojem ste timu - šiške ili ne?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

druge vijesti