HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kim Kardashian ponovno je plavokosa. Samo nekoliko dana nakon što je posjetila nekoliko bitnih evenata kao crnka, na dodjeli nagrada za muškarca godine časopisa GQ, kosa Kim Kardashian zablistala je u novom izdanju.

Reality zvijezda i suosnivačica brenda SKIMS sada je ponovno plavokosa, a fanovi na društvenim mrežama oduševljeni su njezinom najnovijom transformacijom.

kosa Kim Kardashian

Nema sumnje da će lijepa Kim i ovaj put napraviti pravu pomutnju u frizerskim salonima.

Kosa Kim Kardashian sada je medeno plave boje

Reality zvijezda na dodjeli nagrada GQ pojavila se vitkija no ikad u atraktivnom kompletu suknje i topa koji se veže oko vrata, u boji konjaka.

Seksi look upotpunila je tamnocrvenom manikurom i šminkom u zemljanim tonovima no najviše je pažnje privukla njezina frizura.

PROČITAJTE: Otkrivamo tajnu: Koji su sirevi najzdraviji?

Kosa Kim Kardashian odjednom je medeno plava, a zahvaljujući umecima, i dugačka do struka.

Ispeglana frizura s razdjeljkom na sredini, koji je ove godine ponovno popularan osvježila je već prepoznatljiv izgled slavne poduzetnice koja obožava isprobavati nove frizure i boje za kosu.

kosa Kim Kardashian

Kim Kardashian na eventu Baby 2 Baby 11.11.2023.PROFIMEDIA

Pobjednica Kim na dodjelu je došla s razlogom

Kim Kardashian na dodjelu nagrada GQ nije došla samo kako bi se družila sa slavnim prijateljima i pokazala novu boju kose, već kako bi primila laskavu nagradu.

PROČITAJTE: Marketing na vrhuncu – Neymar je zaštitno lice prve muške kolekcije brenda SKIMS!

Naime, Kim Kardashian na dodjeli nagrada za muškarce osvojila je nagradu tajkuna godine, zahvaljujući prvoj muškoj kolekciji brenda SKIMS koju je nedavno izbacila, a u čije je zaštitno lice slavni Neymar. Kim je na dodjelu stigla u pratnji majke Kris Jenner, koja je i njezina menadžerica.

 

druge vijesti