HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kim Kardashian poznata je prema ljubavi prema luksuzu no to ne znači da se u njezinoj kozmetičkoj torbici nalaze samo stvari koje si njezini fanovi ne mogu priuštiti. Kim Kardashian bila je veliki zagovornik poznatog ulja za strije Bio-Oil, koji je koristila protiv bora oko očiju, poznato je da koristi kremu Ultra Facial Cream brend Kiehl’s i Cetaphil gel za čišćenje lica. Ovaj tjedan u fokusu je manikura Kim Kardashian, zahvaljujući njezinoj manikerki koja je otkrila da Kim u posljednje vrijeme nosi jedan pristupačan lak za nokte.

manikura Kim Kardashian

Manikura Kim Kardashian lako se može ponoviti kod kuće

Nakon što su njezine sestre Khloe i Kylie godinama bile opsjednute izuzetno dugačkim umjetnim noktima taj se trend počeo sviđati i Kim Kardashian koja se na nekoliko posljednjih evenata osvanula sa (pre)dugačkim noktima koji nisu po svačijem ukusu.

manikura Kim Kardashian

Ipak, njezine obožavateljice privukla je njezina neutralna manikura u nijansi u kojoj se spajaju mliječno bijela, nježno ružičasta i siva boja.

PROČITAJTE: Nokti u stilu najlonki su neočekivana seksi manikura koja podiže ljestvicu

Britany Boyce, koja brine za nokte slavne reality zvijezde, na svom je Instagram profilu otkrila da je manikura Kim Kardashian izrađena vrlo jednostavno i uz vrlo pristupačne lakove za nokte koje baš svaka obožavateljica može kupiti u drogeriji.

manikura Kim Kardashian

Nude manikura Kim Kardashian radi se uz pomoć lakova iz drogerije

Kako otkriva Britany Boyce, manikura s kojom se Kim pojavila na nedavnim eventima kuće Swarovski te Baby 2 Baby radi se uz pomoć dva sloja laka Fairy Tailor brenda Essie koji se zatim premazuje slojem prozirnog laka, također brenda Essie.

manikura Kim Kardashian

Jednostavno zar ne?

druge vijesti