HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić, poznata poduzetnica i gastronomska entuzijastica, podijelila je s pratiteljima jednostavan i ukusan recept za tjesteninu s inćunima. Ovo mediteransko jelo osvaja bogatstvom okusa i jednostavnom pripremom.

Sastojci:

  • Tjestenina po izboru
  • Luk
  • Češnjak
  • Začinsko bilje (npr. peršin, bosiljak)
  • Slani inćuni
  • Konzervirane rajčice
  • Sol i papar
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Na maslinovom ulju prodinstajte nasjeckani luk, češnjak i začinsko bilje dok ne omekšaju.
  2. Dodajte slane inćune i kratko ih pržite dok ne puste aromu.
  3. Umiješajte konzervirane rajčice i kuhajte nekoliko minuta.
  4. Dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina kako biste postigli željenu gustoću umaka. Začinite solju i paprom po ukusu.
  5. Skuhanu tjesteninu dodajte u umak, dobro promiješajte i poslužite toplo.

Lana je ovaj recept podijelila na svom Instagram profilu, naglašavajući njegovu jednostavnost i bogatstvo okusa.

druge vijesti