HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić, poznata poduzetnica i gastronomska entuzijastica, podijelila je s pratiteljima jednostavan i ukusan recept za tjesteninu s inćunima. Ovo mediteransko jelo osvaja bogatstvom okusa i jednostavnom pripremom.

Sastojci:

  • Tjestenina po izboru
  • Luk
  • Češnjak
  • Začinsko bilje (npr. peršin, bosiljak)
  • Slani inćuni
  • Konzervirane rajčice
  • Sol i papar
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Na maslinovom ulju prodinstajte nasjeckani luk, češnjak i začinsko bilje dok ne omekšaju.
  2. Dodajte slane inćune i kratko ih pržite dok ne puste aromu.
  3. Umiješajte konzervirane rajčice i kuhajte nekoliko minuta.
  4. Dodajte malo vode u kojoj se kuha tjestenina kako biste postigli željenu gustoću umaka. Začinite solju i paprom po ukusu.
  5. Skuhanu tjesteninu dodajte u umak, dobro promiješajte i poslužite toplo.

Lana je ovaj recept podijelila na svom Instagram profilu, naglašavajući njegovu jednostavnost i bogatstvo okusa.


druge vijesti

dario vitale

Zašto je Dario Vitale napustio Versace? Sve što trebate znati o najkraćem mandatu u povijesti modnog brenda

U svijetu mode, gdje se vizije mijenjaju brže nego se ispisuju trendovski manifesti, odlazak darija vitalea iz versacea u manje od godinu dana djeluje poput munje koja nakratko rasiječe nebo pa nestane, ostavljajući za sobom više pitanja nego odgovora. Njegov kratki mandat pretvorio se u fantastično zgusnutu priču o ambiciji, industrijskim tektonskim poremećajima, estetskim sudarima i suptilnim političkim turbulencijama koje rijetko dospiju na površinu. A ipak, svaki detalj otkriva novu perspektivu o tome kako se velika modna kuća nosi s vlastitom prošlošću i budućnošću, pogotovo u trenutku kad promjena vlasništva neminovno pomiče sve unutarnje kotačiće.

Modne vijesti

05 prosinca 2025