Daria Lorenci Flatz malu crnu haljinu podigla je za ljestvicu više uz ovaj detalj

Haljine s ovim detaljem vrlo su popularne među poznatim damama iz svijeta showbiznisa, a Daria Lorenci Flatz odjenula ju je na prestižnu dodjelu nagrada u Zagrebu.

25 listopada 2024

Daria Lorenci Flatz u crnoj haljini BOJAN ZIBAR/PRESS FOTO
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mala crna haljina simbol je dobrog stila i modni komad koji nikad ne izlazi iz mode, no s vremena na vrijeme tu modnu ideju vrijedi osvježiti nekim zanimljivim detaljem. 3D cvjetovi na haljinama već su godinama veliki hit u Hollywoodu i svijetu glazbe pa smo tako u sličnim kreacijama do sad imali prilike vidjeti Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Selenu Gomez, Florence Pugh i mnoge druge slavne dame. Kako efektno taj upečatljiv detalj može izgledati na svečanom eventu, sinoć je pokazala Daria Lorenci Flatz koja je upravo ovakav kroj odabrala za dodjelu Grazia Best of Beauty 2024. Daria Lorenci Flatz u crnoj haljini privukla je mnoge poglede, pogotovo zbog detalja koji odmah upada u oči.

Daria Lorenci Flatz u crnoj haljini s cvijetom izgledala je vrlo chic

Što je poznata hrvatska glumica odjenula na dodjelu nagrada u zagrebačkom LOFT-u?

PROČITAJTE: Neonska haljina Ane Begić Tahiri na dodjeli Grazia Best Of Beauty 2024. privukla je sve poglede

Daria Lorenci Flatz u crnoj haljini izgledala je vrlo stylish, ponajviše zahvaljujući predivnoj izvedbi cvijeta od bijelog materijala na lijevom ramenu.

Daria Lorenci Flatz u crnoj haljini

Crnu haljinu Darije Lorenci Flatz potpisuje modni brend Daniella Maleza, a poznata hrvatska glumica sinoć ju je nosila s puno stila.

Povratak podignute kose?

Dok su se mnoge uzvanice ovog glamuroznog eventa odlučile za omiljenu frizuru Hrvatica – raspuštenu kosu s raščešljanim valovima, bilo je dosta i onih koje su se odlučile za podignutu kosu koja je ponovno sve popularnija kad su izlasci na crveni tepih u pitanju.

Ovaj stil frizure lijepo se uklopio i u sinoćnji stajling Darije Lorenci Flatz.

Tko je sve osvojio nagrade na dodjeli Grazia Best of Beauty, pogledajte ovdje.

druge vijesti