HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Oduševila vas je serija Unstable koju su kreirali Rob Lowe i njegov sin John Owen Lowe? Vjerojatno vas je kao i mnoge druge fanove rastužila vijest da treće sezone neće biti. Serija Unstable našla se na popisu serija koje je Netflix otkazao, na kojem su i Kaos, That 90’s Show i The Brothers Sun, zbog čega su se fanovi na društvenim mrežama poprilično naljutili na Netflix.

serija Unstable

Serija Unstable je otkazana nakon dvije sezone

Premda se za vrijeme dvije sezone nije uspjela progurati na TOP 10 najgledanijih serija na Netflixu, serija Unstable itekako je pronašla put do srca gledatelja.

PROČITAJTE: Zapišite 12.12. – Tada na Netflix stiže serija “No Good Deed” s Lisom Kudrow i Rayem Romanom

Neki su je gledali zbog izvrsnog Roba Lowea, koji ju je sa svojim sinom i kreirao, a drugi zbog zanimljive radnje, odlične glumačke ekipe i dobro tempiranih humorističnih elemenata.

Komedija u kojoj introvertni sin Jackson počinje raditi za svog uspješnog i u društvu obožavanog, ali ekscentričnog i narcisoidnog oca Ellisa (Rob Lowe) u njegovoj high tech tvrtki kako bi pomogao njegovom mentalnom zdravlju nakon smrti njihove majke i supruge, pronašla je put do srca mnogih koji su se pronašli u sličnoj dinamici ili situacijama koje prolaze glavni likovi.

Nakon što je Netflix otkazao ovu seriju, društvene mreže preplavili su razočarani komentari poput ovoga.

“Zaista je razočaravajuće čuti da je Unstable otkazan nakon samo dvije sezone. Uživao sam u dinamici između oca i sina i smijehu. Nadam se da ćemo Roba Lowea i njegovog sina uskoro vidjeti u još nekoj seriji.”

Ako još niste pogledali seriju Unstable, a volite serije o poslovnim i obiteljskim odnosima, vrijeme je da to ispravite.

druge vijesti