HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Elton John i dalje stoji, a to mu i nije bilo tako lako kroz život. 77-godišnji hitmejker objasnio je to u utorak, na premijeri filma Elton John: Never Too Late na filmskom festivalu u New Yorku. Riječ je o dokumentarcu usredotočenom na rane dane njegove karijere i njegov oproštajni koncert u Los Angelesu na Dodger Stadiumu u studenom 2022.

Da budem iskren s vama, nije ostalo puno od mene“, rekao je glazbenik publici, prema časopisu PEOPLE. “Nemam krajnike, adenoide ni slijepo crijevo. Nemam prostatu. Nemam ni desni kuk, ni lijevo koljeno, ni desno koljeno. Zapravo, jedino što mi je ostalo je lijevo koljeno. Ali ja sam još uvijek ovdje i ne mogu vam dovoljno zahvaliti, vi ste ljudi koji su me stvorili.”

Elton John opisao je kako je s mužem pronašao sreću i blaženstvo

Dobitnik pet Grammyja, dva Oscara, Emmyja i Tonyja zahvalio je svom suprugu Davidu Furnishu i njihovim sinovima, Zacharyju i Elijahu, što su ga “učinili najsretnijim čovjekom na svijetu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elton John (@eltonjohn)

Pronašao sam potpunu sreću i blaženstvo kad sam upoznao Davida i kad sam dobio svoju djecu, našu djecu. I to me toliko zadovoljilo. Nikada nisam osjećao sreću kao sada“, rekao je John.

Johnova posljednja zdravstvena borba bila je s vidom; zapravo, kada je njegov dokumentarac premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu prošlog mjeseca, Elton je frustrirano rekao publici da ih uopće ne može vidjeti.

Elton John tema je novog dokumentarca koji je režirao njegov muž

Pjevač hita “Rocket Man” je isti tjedan otkrio da se bori s “teškom infekcijom oka“. Tada je rekao da se “liječi“, ali je primijetio da je to “izuzetno spor proces“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elton John (@eltonjohn)

Dokumentarni film režirali su Eltonov suprug David Furnish i dokumentarist R. J. Cutler. Film Elton John: Never Too Late debitira u ograničenom broju kina 15. studenog, a bit će dostupan od 13. prosinca na platformi Disney+.

druge vijesti

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024