HELLO
Domagoj Kukec

Jay-Z je definitivno ostavio trag na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy kada je bacao kritike jer Beyonce nije osvojila nagradu, no istovremeno je potaknuo jednu od najluđih teorija zavjera na internetu. Neki tvrde da je ovaj hip hop mogul umjesto crnog vina popio krv, što se nadovezuje na dugogodišnji trač o tome da su on i njegova supruga članovi tajnog društva masona.

PROČITAJTE: Jay-Z napao Grammyje zbog Beyonce

Da li su Jay-Z i Beyonce zapravo dio tajnog društva koje im donosi ogromno bogatstvo i uspjeh?

Postoji dugogodišnje uvjerenje da su članovi masonske lože među najmoćnijim ljudima na svijetu. Za Jay-Z-ja i Beyonce pak ne postoje dokazi da su članovi masonske lože.

Na videu objavljenom na Twitteru/X, možemo vidjeti kako Jay-Z pruža čašu Beyonce, a ona odbila uz riječi “ne, ne večeras, tatice”, pa su mnogi počeli spekulirati o pravom značenju te geste. Je li to bio znak masonskog rituala ili samo obična gesta među supružnicima?

Internet je prepun teorija zavjere o slavnim osobama, a Jay-Z i Beyonce nisu iznimka. Od njihovog navodnog povezivanja s iluminatima do glasina o masonskim ritualima, ovaj power couple neprestano privlači pažnju i potiče maštu svojih obožavatelja.

Iako teorije zavjere oko Jay-Z-ja i Beyonce zvuče uzbudljivo, istina je često mnogo  jednostavnija. Umjesto da vjerujemo u fantastične priče, možda je bolje fokusirati se na stvarne uspjehe ovih talentiranih umjetnika i poslovnih ljudi.

Teorije zavjere mogu biti zabavne, ali važno je ne uzimati ih previše ozbiljno. Umjesto toga, trebamo cijeniti talente i uspjehe ljudi poput Jay-Z-ja i Beyonce bez uplitanja u sumnjive teorije o njihovom navodnom povezivanju s tajnim društvima. Kada se sve zbroji, možda je najbolje jednostavno uživati u njihovoj glazbi i ostaviti teorije zavjere tamo gdje im je i mjesto – u svijetu mašte.

druge vijesti