HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon serija “Nine Perfect Strangers” i “Perfect Couple”, stiže nam još jedna poslastica s Nicole Kidman! Film “Babygirl” donosi priču o opasnoj ljubavnoj vezi između uspješne poslovne žene i mlađeg muškarca. Glavna junakinja koju glumi Nicole Kidman nije ni svjesna što je sve stavila na kocku kad se upustila u vezu s misterioznim muškarcem koji sad ima moć nad njom, što ju na neobičan način uzbuđuje.

Nicole Kidman za film “Babygirl” dobila je nagradu na Filmskom festivalu u Veneciji kao najbolja glumica, a sad je napokon stigao i trailer za film koji je oduševio filmske kritičare i njezine kolege.

Nicole Kidman hello magazine croatia hrvatska film babygirl

Film Babygirl prati aferu poslovne žene i nepredvidljivog mladića

U filmu “Babygirl”, Nicole Kidman glumi Romy, moćnu izvršnu direktoricu koja jedva uspijeva naći balans između poslovnog i privatnog života.

PROČITAJTE: Zapišite 12.12. – Tad na Netflix stiže serija “No Good Deed” s Lisom Kudrow i Rayem Romanom

Njezin suprug, kojeg glumi Antonio Banderas, još je itekako zainteresiran za nju, no njezinu pažnju privlači Samuel, tajanstveni i znatno mlađi muškarac koji zna kako uspostaviti kontrolu nad svojim psom, ali uskoro i nad njom.

Samuel, kojeg glumi Harris Dickinson, pripravnik u njezinoj tvrtki, s Romy uskoro započinje “psihoseksualan odnos” koji potkopava njihovu dinamiku moći, što uskoro počinje prijetiti Romynoj karijeri i obitelji.

“Jako si mlad, ne želim te povrijediti”, Romy zavodljivo šapće Samuelu u traileru.

“Povrijediti me?”, Samuel joj odgovara: “Mislim da ja imam moć nad tobom. Jer bih mogao obaviti jedan poziv i ti bi mogla izgubiti sve. Pali li te kad to kažem?”

Pogledajte trailer!

druge vijesti

mamma mia 3

Hoćemo li gledati Sabrinu Carpenter u trećem nastavku Mamma Mie?

Amanda Seyfried nedavno je izrazila svoje oduševljenje mogućnošću trećeg nastavka popularnog mjuzikla “Mamma Mia!” dok je razgovarala o potencijalnom angažmanu Sabrine Carpenter u novoj ulozi. “Ako Sabrina Carpenter želi igrati moju kćer, ja ću to ostvariti,” izjavila je Seyfried, pokazujući svoju podršku mladoj pjevačici i glumici. Uzbuđenje oko novog nastavka raste, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju novosti o projektu. Seyfried je također naglasila kako bi se film mogao uskoro ostvariti, unatoč tome što još nije vidjela scenarij. Sve u svemu, očekivanja su visoka, a entuzijazam je očit.

Film/TV

04 listopada 2024

coldplay

Otkrivamo vam pravi razlog zbog kojeg grupa Coldplay “odlazi u penziju”

U najnovijem iznenađujućem intervjuu, frontmen grupe Coldplay, Chris Martin, otkrio je planove benda koji će zauvijek promijeniti glazbenu scenu. Nakon izlaska svog 12. studijskog albuma, Coldplay namjerava povući se iz snimanja glazbe, ostavljajući mnoge obožavatelje u suzama. No, dok se bliži kraj jedne ere, Martin naglašava da bend neće nestati—umjesto toga, fokusirat će se na spektakularne nastupe uživo koji će i dalje donositi nevjerojatnu energiju diljem svijeta. Ova vijest otvara vrata raspravi o naslijeđu koje će Coldplay ostaviti iza sebe i o tome što možemo očekivati od njih u budućnosti.

Celebrity News

04 listopada 2024