HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Početak jeseni uvijek izgleda kao da okrećemo novu stranicu – a još više kada imamo novi izbor Oprah’s Book Cluba uz koji se možemo ušuškati!

U emisiji CBS Mornings, Oprah je otkrila 107. izbor svoga kluba: Tell Me Everything Elizabeth Strout. “Tell Me Everything ima sve: romantiku, misterij i tajne“, kaže Oprah, “savršena je za ovo doba godine.”

Knjiga Tell Me Everything je novi Oprin izbor

U Tell Me Everything, Elizabeth Strout vraća se u Crosby, Maine, izmišljeni grad u kojem je smještena radnja mnogih njezinih prethodnih romana i nekima od svojih omiljenih likova, uključujući naslovnu junakinju svoga najpoznatijega romana, Olive Kitteridge koji je dobio Pulitzerovu nagradu i kasnije dobio nastavak Olive, ponovno koji je Oprah odabrala kao 82. izbor svog Book Cluba.

Zaljubila sam se u Olive, ne unatoč njezinim manama, već zbog njih,” rekla je Oprah o liku još 2019., “Ona je 100 posto autentična.”

Ne morate poznavati druge knjige Elizabeth Strout da biste uživali u Tell Me Everything

Tell Me Everything daje nam međusobno povezane priče o ljubavi, slomljenom srcu, čežnji – pa čak i mogućem ubojstvu – koje se čuvaju unutar male, blisko povezane zajednice.

Dugogodišnji čitatelji Elizabeth Strout bit će uzbuđeni vidjeti kako se Olive konačno susreće s nekim drugim likovima iz autoričinog književnog svemira, uključujući Boba Burgessa iz romana The Burgess Boys i Lucy Barton iz Lucy by the Sea. Ali ako nikada niste ni čuli za Elizabeth Strout, ne brinite se; kao što Oprah ističe: “Ne morate čitati Stroutine prethodne knjige jer je sve što trebate znati sadržano na stranicama ove prekrasne knjige.”

druge vijesti