HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Serija prati tri neobična susjeda, koji žive u luksuznoj zgradi „Arconia“ u New Yorku. Charles (Steve Martin) je nekadašnja TV zvijezda iz detektivske serije, Oliver (Martin Short) živi na slavi kao nekadašnji kazališni redatelj dok je Mabel (Selena Gomez) mlada žena s tajanstvenom prošlošću. Ono što im je zajedničko je strast koju dijele prema true crime podcastu, a kada se dogodi ubojstvo u njihovoj zgradi odluče pokrenuti vlastiti. Svaka sezona istražuje novi misterij ubojstva, koji se raspliće kroz dinamičnu interakciju raznolikih likova.

U trećoj sezoni Charles, Oliver i Mabel istražuju ubojstvo iza kulisa Oliverove predstave na Broadwayu. Ben Glenroy (Paul Rudd) je holivudska akcijska zvijezda čiji je debi na Broadwayu naglo prekinut njegovom iznenadnom smrću. Uz pomoć novih likova, među kojima je i Loretta Durkin š, poznati trojac kreće u istragu svog najzahtjevnijeg slučaja do sada, dok redatelj Oliver očajnički pokušava ponovno sastaviti svoju predstavu.

Samo ubojstva u zgradi

Serija je postala hit već s prvom sezonom, dobivši pohvale za briljantno izbalansiran humor, napetost i likove. Steve Martin i Martin Short, dugogodišnji prijatelji i suradnici, svojim su duhovitim dijalozima osvojili gledatelje već u samom početku, dok je Selena Gomez donijela svježinu i modernu dimenziju seriji.

PROČITAJTE: Titanic u boji – Oživljavanje povijesti kroz čaroliju kolorizacije – otkrijte kako je prava priča o Titanicu izgledala izvan crno-bijelog svijeta!

Kritičari su posebno hvalili dinamiku među glavnim likovima i kreativno korištenje podcast formata u naraciji. Serija je vrlo brzo stekla veliku gledanost, a glumci su nominirani za nekoliko prestižnih nagrada, uključujući nagradu Emmy. Postala je kulturni fenomen, a njezin uspjeh doveo je do snimanja treće i četvrte sezone, uz nove misterije za ovaj neobični trio.

Samo ubojstva u zgradi

„Samo ubojstva u zgradi“ serija je Stevea Martina i Johna Hoffmana („Grace & Frankie“, „Traženje“), uz koje se kao izvršni producenti pojavljuju i Martin Short, Selena Gomez, Dan Fogelman (kreatorom serije „To smo mi“) i Jess Rosenthal, u produkciji 20th Television, kao dio Disney Television Studios. Sve sezone serije dostupne su i na Disney+ Hrvatska.

Svaki trenutak napete treće sezone serije „Samo ubojstva u zgradi“ pratimo od četvrtka u 22 sata na STAR Channelu.

druge vijesti