HELLO
Stipe Vukšić

Serija Dva i pol muškarca počela je s prikazivanjem prije više od 20 godina!

Legendarnom sitcom u kojem su originalno glumili Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Melanie Lynskey, Marin Hinkle i Conchata Ferrell, premijerno je prikazan 22. rujna 2003. Nakon što je Charlie Sheen usred skandala s drogom potjeran iz serije, Ashton Kutcher ga je zamijenio u zadnje četiri sezone.

Nakon 12 sezona, Dva i pol muškarca je došao kraju 19. veljače 2015. Glumačka ekipa hit serije postigla je nevjerojatne stvari u svojim karijerama i skupila impresivnu količinu novca.

Prisjetimo se članova postave legendarne serije i gdje su danas te koliko vrijede!

Marin Hinkle

Marin Hinkle glumila je Alanovu bivšu ženu i Jakeovu mamu Judith. Ova glumica vrijedna je 4 milijuna dolara, a nakon serije u kojoj se proslavila, najveću je ulogu imala u humorističnoj seriji The Marvelous Mrs. Maisel.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Hinkle (@marin.hinkle)

Za ulogu Rose Weissman u toj seriji Marin je dvaput nominirana za Emmy za najbolju sporednu glumicu u humorističnoj seriji.

Melanie Lynskey

Melanie, koja je inače Novozelanđanka (to sigurno niste znali!) glumila je Rose, susjedu i stalkericu glavnoga lika Charlieja. Melanie je nakon serije možda i najviše napravila od svoje karijere, prvenstveno ulogama u nezavisnim filmovima i na televiziji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Lynskey (@msmelanielynskey)

Najveći je uspjeh postigla glavnom ulogom u iznimno hvaljenoj seriji Yellowjackets, koja joj je donijela jednu Critics’ Choice nagradu te dvije Emmy nominacije, od kojih je jedna bila na zadnjoj dodjeli, na kojoj je također bila nominirana i za gostujuću ulogu u hit seriji The Last of Us. Daleko je došla od uhođenja Charlieja, a prema izvorima „teška“ je oko 5 milijuna dolara.

Conchata Ferrell

Conchata je tumačila ulogu Berte, omiljene kućne pomoćnice oštra jezika. Nažalost, preminula je 2020. u dobi od 77 godina. Nakon Dva i pol muškarca uglavnom se povukla iz glume, ali možemo je vidjeti u brojnim starijim serijama uglavnom u sporednim ulogama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Melanie Lynskey (@msmelanielynskey)

Na primjer, glumila je sutkinju pred kojom su se Ross i Rachel razveli u Prijateljima nakon kratkoga braka u Las Vegasu. Nakon što je preminula, pisalo se da je ostavila bogatstvo od oko 10 milijuna dolara.

Charlie Sheen

Još jedan glumac za kojega se procjenjuje da vrijedi „samo“ 10 milijuna. Charlie je bio glavna zvijezda serije i nekada najplaćeniji glumac na svijetu, ali njegovi problemi s drogama i zakonom rezultirali su gotovo potpunom propašću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SopitasFM (@sopitasfm)

Prije nekoliko godina šokirao je svijet priznanjem da je HIV pozitivan. Ipak, barem u zadnje vrijeme čini se da se vraća na pravi put i da su dani zlouporabe droge iza njega.

Holland Taylor

81-godišnja Holland Taylor često je u medijima u posljednje vrijeme zbog svoje veze s 32 godine mlađom Sarahom Paulson.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Holland Taylor (@hollandvtaylor)

Holland je danas slabije aktivna zbog godina, ali tijekom posljednjih 50-ak godina ostvarila je niz uloga na filmu, TV-u i u kazalištu. Najpoznatija je u seriji Pravda za sve, za koju je dobila čak i Emmy.

Angus T. Jones

Angus je glumio slatkog Jakea, a nakon što je odrastao jedno je vrijeme bio u problemima, uključujući ono kada se priključio sekti i izvrijeđao seriju koja ga je proslavila kao demonski proizvod koji ljudi ne bi smjeli gledati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Angus Turner Jones (@ang_tj_)

U glumi nije već 10-ak godina, danas se bavi organizacijom evenata. Vrijedi oko 20 milijuna dolara.

Jon Cryer

Glumac koji je glumio neurotičnoga Alana tijekom serije bio je najuspješniji što se tiče nagrada – osvojio je čak dva Emmyja, jednoga za sporednoga glumca i jednoga za glavnoga glumca u komediji (nakon što je Charlie Sheen napustio seriju).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jon Cryer (@mrjoncryer)

Najpoznatija uloga nakon Dva i pol muškarca mu je ona Lexa Luthora u nizu serija iz DC televizijskoga svemira, kao što su Supergirl, Arrow i Batwoman.

Ashton Kutcher

Ashton ušao je u seriju u 9. sezoni kao već izgrađena zvijezda. I dalje je jedan od najprepoznatljivijih glumaca na svijetu kojega svako malo gledamo u velikim projektima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashton Kutcher (@aplusk)

druge vijesti