HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Chuck i Blair? Luke i Lorelai? Rachel i Ross? Tko je vaš omiljeni ljubavni par iz TV serija? Ako ste veliki fan serije “Friends” i iz reprize u reprizu uvijek iznova navijate da taj simpatični duo završi zajedno, razveselit će vas vijest da su se Jennifer Aniston i David Schwimmer ponovno našli zajedno na setu, a rezultat je urnebesan.

Jennifer Aniston David Schwimmer hello magazine croatia Rachel i Ross

Vjerojatno vam je poznato da se u vrijeme Super Bowla u Americi tvrtke natječu koja će snimiti bolju i zabavniju reklamu i dovući što slavniju ličnost na male ekrane, a čini se da ove godine vodi Uber Eats, ondje popularna usluga dostave hrane.

Nakon Beckhamovih, reklamu snimili i Rachel i Ross

Marketinški tim Uber Eatsa u Americi ove se godine itekako iskazao pa je u svojim reklamama posvećenima Super Bowl groznici odlučio iskombinirati trenutno viralne celebrity trenutke s osjećajem nostalgije.

PROČITAJTE:12 najljepših – Čizme do koljena iz high street dućana koje bi nosila i Rachel Green

Tako su na snimanje reklame pozvali Victoriju i Davida Beckhama te se našalili na račun njihovog prepiranja oko toga je li u djetinjstvu živjela skromno ili ju je tata u školu vozio u Rolls Royceu, a sada su se seriji reklama pridružili i Jennifer Aniston i David Schwimmer koji su utjelovili omiljeni zaljubljeni par iz tv serija, Rachel i Rossa.

Jennifer Aniston David Schwimmer hello magazine croatia Rachel i Ross

Rachel i Ross, odnosno Jennifer i David prave se da se ne poznaju

Rachel i Ross, odnosno Jennifer i David u reklami se susreću na parkiralištu u studiju, a glumac pokušava kolegicu srdačno zagrliti na što ga ona upita: “Jesmo li se upoznali?”. 

On joj pokušava objasniti da su deset godina glumili zajedno, a popularna glumica se pravi da se sjetila i govori mu: “Deset godina! Bio si sjajan”.

Zatim se razilaze, a Jennifer mrmlja sebi u bradu i govori: “Kao da bih zaboravila 10 godina svog života”. 

S druge strane, David na svojoj strani govori: “Mrzim ovaj grad!”. 

Pogledajte!