HELLO
Stipe Vukšić

Charlie Sheen zahvaljujući glavnoj ulozi u sitcomu Dva i pol muškarca bio je jedan od najplaćenijih glumaca na svijetu. Međutim, nakon što se prije 12 godina posvađao s autorom serije Chuckom Lorreom, otpušten je iz serije u kojoj je bio glavna zvijezda.

Danas je svađa između Charlieja i Chucka završena. Dapače, Sheen će se pojaviti u Lorreovoj novoj seriji “Bookie“ na Maxu. U povodu toga dao je ekskluzivni intervju za New York Post, u kojemu je govorio i o velikom pomirenju.

Charlie Sheen

Charlie Sheen pomirio se s čovjekom kojega je godinama vrijeđao

Anksioznost koju sam imao prije našeg prvog razgovora bila je tsunami“, ispričao je Charlie (58).

Chuck me je nazvao telefonom i nije mogao biti dražesniji ili privlačniji. Bilo je tako ljekovito… i bilo je tako nadrealno kada ti glasić u glavi stalno govori: ‘Ovo se ne događa.’ Bio je to kao stvarno zabavan san koji sanjaš“, rekao je. “Bilo je tako osvježavajuće i oslobađajuće. Osjećao sam se kao da je tolika težina podignuta. Bilo mi je teško doprijeti do Chucka samo zbog količine srama pod kojim sam živio sve ove godine.”

Charlie Sheen

Zatim je dodao: “Rekao sam Chucku, ‘Znaš, ne prođe dan da ne žalim zbog cijele te epizode’, a on je rekao, ‘Vrijeme je da se odmaknemo od svega toga’.”

Lako je zaboraviti da smo radili zajedno osam i pol godina i snimili 170 epizoda i da smo se pritom jako zabavljali”, rekao je Lorre (71) za The Post. “Bilo je vrijeme da sve to ludilo ostavimo iza sebe.”

U novoj seriji Charlie Sheen glumi fikcionaliziranu verziju samoga sebe

Charlie Sheen je glumio u “Dva i pol muškarca” kada je 2011. doživio javni živčani slom. Na kraju je otpušten iz serije, a glavna zvijezda i kreator serije izmjenjivali su verbalne udarce putem medija. “Sve se vrtjelo oko njega”, rekao je Charlie o Lorreu “Bilo kakvu priliku da imam, kada sam radio neobičan podcast ili intervju… samo sam govorio o Chucku nadajući se da će saznati što govorim“. Charlie je u nastavku intervjua objasnio da je „umirovio svoju glavu“ te da je presretan što je ponovno u stanju raditi kao nekada.

Komedija od osam epizoda u prvoj sezoni „Bookie“ premijeru će imati 30. studenoga.

Charlie Sheen

Komičar Sebastian Maniscalco glumi Dannyja, bookieja (kladioničara, tj. osobu koja prima ilegalne oklade od drugih) iz Los Angelesa koji se nađe u problemima nakon što klađenje postane legalno. Omar J. Dorsey glumi njegovog pomoćnika.

Charlie Sheen glumi (pomalo) fikcionaliziranu verziju samoga sebe, koji duguje Dannyju oko 75 000 dolara kockarskih dugova te boravi na rehabilitaciji u Malibuu, istome gradu gdje se odvija radnja Dva i pol muškarca.

druge vijesti