HELLO
Domagoj Kukec

Princeza Charlene od Monaka progovorila je u rijetkom intervjuu o svom privatnom životu za južnoafrički News24.

princeza Charlene

Princeza, koja je udana za princa Alberta, govorila je o njihovom braku i objasnila zašto je izbrisala svoj Instagram račun – potez koji je doveo do nagađanja o stanju njihove veze. Princeza Charlene je objasnila da je razlog jednostavan: njezina djeca su sve starija i želi zaštititi njihovu privatnost.

Princeza Charlene izbrisala Instagram zbog djece

Četrdesetpetogodišnja princeza ima osmogodišnje blizance, princezu Gabrielu i princa Jacquesa, sa suprugom za kojeg se udala 2011. godine. U iskrenom intervjuu, princeza je izjavila da želi držati blizance dalje od “pritiska” javnog života. Također je komentirala da je “zahvalna” što će par uvijek imati jedno drugo.

Govoreći o svom braku, princeza je rekla da ne zna odakle potječu glasine o napetosti između nje i supruga,. Porekla je njihovu istinitost i rekla da ih smatra “napornima”.

princeza Charlene

Monaška princeza je izjavila: “Naporne su glasine o mom braku i to me iscrpljuje.” Bivša olimpijska plivačica nedavno je govorila i lokalnom izdanju Monaco-Matin o zdravlju nakon što je patila od teške infekcije uha, nosa i grla zbog koje je ostala zarobljena u Južnoj Africi nekoliko mjeseci prije pandemije.

Srećom, princeza je podijelila da se sada osjeća bolje i dala uvid u to kako brine o sebi. Rekla je: “Redovito šetam, ali voljela bih se ponovno posvetiti plivačkim treninzima kako bih povratila malo energije i osjećala se jače.”

princeza Charlene

Iako je profesionalno plivala, princeza Charlene se povukla iz sporta 2011. godine zbog prijeloma gležnja, ali je i dalje trenirala barem tri puta tjedno, često sa svojim bivšim olimpijskim trenerom. Međutim, prije nego što se udala za princa Alberta, princeza je promijenila režim vježbanja: izbacila je vježbe s utezima i povećala rutinu istezanja kako bi svojem tijelu dala vitkiju liniju.

Sport joj je dao snagu

O tome kako je sport oblikovao njezin karakter, princeza je otkrila za Vogue: “Sport mi je dao snagu i disciplinu. Također me naučio ostati poniznom.” Princeza Charlene je kolabirala 1. rujna 2020. zbog komplikacija nakon jedne od nekoliko operacija zbog ozbiljne i dugotrajne infekcije uha, nosa i grla.

PROČITAJTE: Princ Albert i princeza Charlene obilježili 12. godišnjicu braka dirljivom fotografijom

Hitno je prevezena u bolnicu Netcare Alberlito, a palača je izdala sljedeću izjavu za People: “U noći 1. rujna, Njezino Visočanstvo Princeza Charlene od Monaka prevezena je u bolnicu nakon što joj je postalo loše zbog komplikacija ozbiljne infekcije. Njezino visočanstvo pažljivo prate medicinski timovi, koji kažu da je njezino stanje ohrabrujuće.”

Navodno je imala zakazanu drugu operaciju tog dana, ali je operacija odgođena. Princeza je bila na operaciji sredinom svibnja 2021. Druga je operacija trebala biti u lipnju i “završna” operacija u listopadu. Princ Albert je krajem listopada 2021. potvrdio da će se vratiti kući u Monako sa svoje dvoje djece.

druge vijesti