HELLO
Domagoj Kukec

Osobni Instagram profil princeze Charlene od Monaka misteriozno je nestao usred izvješća koja tvrde da je napustila supruga princa Alberta i preselila se u Švicarsku.

Instagram korisničko ime bivše olimpijke @hshprincesscharlene čini se da je ili izbrisano ili deaktivirano s platforme. Izravna veza još uvijek korisnike vodi na stranicu “Nažalost, ova stranica nije dostupna”.

Bijeg princeze Charlene u Švicarsku

Princeza Charlene je na svom profilu transparentno dijelila svoj osobni i profesionalni život, često objavljujući vijesti o svom radu i slike 8-godišnjih blizanaca koje dijeli s princom Albertom.

U međuvremenu, njezina humanitarna stranicaFondation Princesse Charlène de Monaco, koja pomaže djeci da nauče plivati – još uvijek je aktivna.

bijeg princeze Charlene

Princeza Charlene prestala je komunicirati na Instagramu nekoliko dana nakon što su međunarodni mediji izvijestili da je napustila svoj dvorac i da svog supruga viđa “po dogovoru”.

Prema različitim izvješćima, bivša plivačica provela je ljeto sa suprugom i blizancima na jahti – ali navodno se nije vratila kući. Insajderi su čak tvrdili da je dvojac samo “ceremonijalni par”.

Bijeg princeze Charlene zbog prekida braka?

Drugi insajder je rekao njemačkom izdanju Bilda da par “naizmjence vodi brigu o djeci”. Glasine da princeza Charlene i princ Albert vode odvojene živote počele su kružiti ranije ove godine, što je glasnogovornik dvorca demantirao i nazvao “potpuno neutemeljenim”.

Unatoč izvješćima, princ Albert je istaknuo da mu je najveće postignuće obitelj.

bijeg princeze Charlene

Princ Albert je također branio svoj brak 2021. godine usred glasina o prevari dok je princeza Charlene provodila mjesece u Južnoj Africi.

U međuvremenu, sportašica je patila od ozbiljne bolesti i skoro umrla nakon nekoliko operacija i rapidnog gubitka težine. “Nije mogla jesti čvrstu hranu više od šest mjeseci zbog svih operacija kroz koje je prošla”, rekao je jedan insajder. “Mogla je uzimati samo tekućinu kroz slamku, tako da je izgubila gotovo pola tjelesne težine.”

bijeg princeze Charlene

Tada je princ Albert odlučno tvrdio da drastična promjena izgleda njegove supruge nema nikakve veze s njim niti s njihovim brakom.

“To nisu problemi unutar našeg odnosa, nisu problemi odnosa između muža i žene”, rekao je za People i dodao: “Ovo je drugačije prirode.”

druge vijesti