HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka ovih dana slave svoju ljubav. Par, koji je zbog zdravstvenog stanja princeze Charlene imao nekoliko uistinu teških godina, slavi 12. godišnjicu braka, čime su se pohvalili i na službenom Instagram profilu.

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka objavili su zajedničku fotografiju

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka vjenčali su se 2. srpnja 2011., a protekle nedjelje nazdravili su u povodu 12. godišnjice svog braka.

Uvijek elegantni i decentni, princ Albert i princeza Charlene nisu bili pretjerano sladunjavi ni pri objavi slavljeničke fotografije na društvenim mrežama, već su s fanovima podijelili fotografiju snimljenu na ragbi turniru Sainte Devote u travnju.

Na fotografiji par razgovara i razmjenjuje nježne poglede pune poštovanja, koji odlično ilustriraju njihov brak.

Gdje i kako su se princ Albert i princeza Charlene upoznali?

Princ Albert od Monaka i južnoafrička olimpijska plivačica Charlene Wittstock upoznali su se na plivačkom mitingu Mare Nostrum u Monaku 2000. godine, no u javnosti su se kao par predstavili tek na ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara 2006. godine.

Princ Albert je zaprosio Charlene glamuroznim dijamantnim prstenom od tri karata u lipnju 2010. godine, a par se vjenčao uz tri dana raskošne proslave u srpnju 2011. godine.

Mladenka je tada sve zadivila u vjenčanici s potpisom Armani Privé, svilenom modelu spuštenih ramena.

Princ Albert i princeza Charlene

 

2021. godine princ Albert i princeza Charlene bili su prisiljeni biti razdvojeni zbog princezine infekcije uha, nosa i grla te kasnijih operacija, zbog kojih je boravila u Južnoj Africi. Princeza se sada oporavlja.

Par ima dvoje djece, blizance, princezu Gabrielle i princa Jacquesa.

Princ Albert i princeza Charlene

Još vijesti iz svijeta kraljevskih dvora, koje vam donosi Hello! Croatia čitajte ovdje.

druge vijesti