HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ne čudi stoga podatak da BRITA sudjeluje u mnogim promotivnim aktivnostima, a ovaj put napravila je još jedan iskorak kao jedan od najvažnijih partnera na jednom od najvećih medijskih evenata u Hrvatskoj. Rođendanski party web portala Hello! Hrvatska, koji po svjetskoj licenciji stoji uz bok inačicama u Velikoj Britaniji, SAD-u ili Španjolskoj, točno godinu dana od svog launcha uz pomoć mnogih partnera, pa tako i brenda BRITA održao je spektakularan show u zagrebačkoj Laubi.

Wolfgang Baars, glavni menadžer za EMEA regiju, kao i glavna menadžerica za Hrvatsku Ivana Marjanović prisustvovali su privatnom koncertu regionalne zvijezde Petra Graše, koji je uveličao event za približno tisuću VIP uzvanika.

Medijski zid s apliciranim logotipom tvrtke BRITA na taj je način promoviran kroz društvene medije svih relevantnih uzvanika, kao i poznatih i slavnih gostiju koji su se brojali u stotinama. Cijelu večer te idući dan dijelile su se snimke i fotografije s ekskluzivnog eventa,  apostrofirajući važnost word of mouth marketinga koji je u novije vrijeme postao izuzetno bitan aspekt poslovanja od malih tvrtki do najvećih korporacija, a kojega su potpuno svjesni i u BRITI.

Ivana Marjanović tom prigodom spomenula je kako BRITA želi postati dio svakog kućanstva u želji da omogući svima ono najvažnije što nam već godinama savjetuju vrhunski nutricionisti i liječnici – pijte najkvalitetniju vodu sjajnog okusa i svježine! A kad spominjemo vodu, upravo je BRITA sa svojim vrčevima i filterima ključan faktor koji bi svatko tko pazi na svoje zdravlje trebao uključiti u svoju svakodnevicu, s obzirom na to da ste na taj način svakako sigurni da je voda koju pijete pročišćena od mnogih onečišćivača kojima ste svakodnevno izloženi bez da ste toga svjesni. Uz smanjen sadržaj klora, BRITA sistem filtera pobrinut će se i da herbicidi, pesticidi, lijekovi u tragovima, metali poput olova i bakra, te grube čestice iz starih vodovoda ne dospiju u vaš organizam.

Pogledajte kako je bilo na eventu s mega koncertom Petra Graše, a za više informacija o proizvodima BRITA kliknite na https://www.brita.hr

brita voda vrč

Andreja Kovačić iz tima organizatora eventa, Wolfgang Baars, glavni menadžer za EMEA regiju, Ivana Marjanović, glavna menadžerica za Hrvatsku

druge vijesti