HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zrakoplovna kompanija Bark Air trenutno posluje na ograničenim rutama koje povezuju New York, Los Angeles, Pariz i London. Zrakoplovna kompanija potiče ljude da predlažu buduće rute putem online obrasca.

Jednosmjerna karta od New Yorka do Los Angelesa košta 6 000 dolara, dok jednosmjerna karta od New Yorka do Londona košta 8 000 dolara. Zrakoplovna kompanija posluje iz privatne zračne luke u okrugu Westchestera i leti do zračne luke Van Nuys u Los Angelesu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BARK Air (@barkair)

Bark ima dugogodišnje iskustvo s psima

Uzbuđeni smo što možemo primijeniti znanja koja smo stekli tijekom godina kako bismo kreirali iskustvo koje je zaista usmjereno na pse, što je drastično drugačije od samo prihvaćanja pasa – od zemlje do neba,“ izjavio je izvršni direktor Bark-a Matt Meeker.

Karte se prodaju izravno na web stranici BARK Aira. Zrakoplovnu kompaniju je kreirala kompanija Bark, koja proizvodi popularnu Bark Box pretplatu za pse. Kompanija se od tada proširila i na dentalne proizvode, hranu, dodatke, a sada i na zrakoplovnu kompaniju.

Kompanija je također potvrdila za Travel + Leisure da je gotovo polovica lipanjskih letova od New Yorka do LA već rasprodana. Prilikom rezervacije, putnici su obavezni uključiti informacije o psu, kao što su ime, pasmina, veličina, dob i težina, baš kao i za redovite putnike.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BARK Air (@barkair)

Letovi za pse nude posebne pogodnosti

Let ima posebne pogodnosti samo za pse, kao što je osoba koja dočekuje pse u avionu prije polaska kako bi im pomogla u pripremi za let posebnim mirisima, muzikom i bojama. Tijekom polijetanja, psima se nude posebna pića kako bi im se uši pravilno prilagodile visini, prema informacijama kompanije. Tijekom leta, putnici dobivaju iznenađenja i grickalice.

Putovanje s ljubimcem može zahtijevati dodatnu pripremu, a stručnjaci preporučuju da se uvjerite da je vaš ljubimac cijepljen i pravilno označen ili mikročipiran.

druge vijesti