Tri vrhunska outfita za putovanje: Anja Alavanja Viljevac u Madridu plijeni pažnju pojavom

Lijepa hrvatska voditeljica za putovanje u Madrid sa suprugom spakirala je same hit komade.

30 travnja 2024

Anja Alavanja Viljevac u Madridu INSTAGRAM: @ANJAALAVANJA
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kamo otići na proljetno putovanje? Poznata hrvatska voditeljica i njezin dragi odlučili su se za romantičnu Španjolsku koja svaki dan svojom ljepotom mami posjetitelje iz cijelog svijeta. Anja Alavanja Viljevac u Madridu je pronašla malu oazu za punjene baterija, a dok uživa u čarima tog španjolskog grada izgleda uistinu prekrasno.

Anja Alavanja u Madridu blista u ženstvenim outfitima i boho haljinama

Plavokosa voditeljica itekako se potrudila tijekom pakiranja pa je tako niti jedna situacija na putovanju ne može uhvatiti nespremnu.

PROČITAJTE: Mystery putovanja novi su hit među putnicima željnim avantura

Bilo a ispija sangriju u crnom prsluku s upečatljivim sivim cvijetom, istražuje ulice slavnog španjolskog grada u crvenoj boho mini haljini ili obilazi znamenitosti u proljetnom plavo-bijelom outfitu, Anja Alavanja Viljevac u Madridu izgleda nevjerojatno na svakom koraku.

Anja Alavanja Viljevac opisala je Madrid u svom prepoznatljivom stilu

Uvijek interesantna i zanimljiva, Anja Alavanja Viljevac i iz Madrida zabavlja pratitelje na Instagramu svojim komentarima.

“Prirodno stanje na putu; istražujem, rezerviram, planiram, navigavam. Moj muž naručuje pivo”, napisala je nakon što je par stigao u Madrid i dotjerao se za izlazak na piće.

“Jedan dan u Madridu, veličanstvenom, kraljevskom gradu. Sve možete saznati iz brojnih putopisa, ja ću istaknuti highlightove prvog dana (nulti je dolazak). Počeli smo s free walking turom po povijesnom centru, gdje zanimljivosti o povijest grada, dobijete i brojne korisne informacije. Taxi je out, totalno hit je električni bicikl. Po gradu su brojne stanice, pa kad vam je dosta, samo ga vratite. Stabilni su, brzi, i morate voziti po cesti. Prošli smo većinu grada s jurilicom. Vozite, uživate i upijate grad.”, otkrila je voditeljica.

Anja Alavanja Viljevac u Madridu

“U Reina Sofia muzeju smo vidjelu slavnu Guernicu Pabla Picassa. Između svega toga, puno pili i jeli, jer kad mislite da ste vidjeli najljepši i najživlji trgić, iza njega je još ljepši i još življi…Jednostavno morate sjesti, upijati vibru, i popiti vermuth (njihovo tradicionalno piće), ili mi osjetljive dušice, puno lakšu, sangriju. I navečer (slika broj jedan, jer bolja je od ostalih izdanja iscrpljene turistkinje), put prema popularnom Amazonicu. Nije razočarao, i hrana i ambijent su”.

Anja Alavanja Viljevac u Madridu

“Madrid, day 2. Dan El clasica, okršaja Reala i Barce, ostalo se samo odrađivalo (ako se mog muža pita). Ipak smo ugurali obilazak prekrasnog željezničkog kolodvora, El Retiro parka (njihov, nešto veći, Maksimir), red piva, red bakalara, red paelle, i put prema Santiagu de Bernabeu. Ispada da je Madrid veličine Dugava, jer smo naišli i na Barcelonin bus, u koji su taman igrači ulazili. Iznenadila sam se što je puno ekipe s malom djecom bilo u samoj žiži, uz Realove najvatrenije navijače. A onda sam skužila zašto, jer su oni u usporedbi s Boysima i Torcidom, kao uvježbani školski zbor. Pristojan neki svijet. Tekma? Palo pet golova, Luka dominirao, može li bolje”, napisala je oduševljena Anja Alavanja Viljevac nakon drugog dana.

druge vijesti