HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zamislite ovo. Sjedite na aerodromu u 6 ujutro i zajedno s još 150 putnika čekate put u… nepoznato. Ne znate ništa, samo ste dobili upute da spakirate kupaći kostim i obećanje da će biti – nezaboravno. Nakon pandemije, svijet putovanja itekako se oporavio, a agencije i aerodromi pokušavaju osmisliti nove avanture kojima će privući i iznenaditi one koji ne mogu dugo biti na istom mjestu. Mystery putovanja u porastu su kad su trendovi putovanja za 2024. u pitanju, a sasvim je jasno i zašto.

mystery travel putovanja trendovi putovanja 2024 hello magazine croatia hrvatska mystery putovanja

Mystery putovanja novi su hit među putnicima

Ideja putovanja u nepoznato sama za sebe možda nije privlačna no ako znate da je organizirana u organizaciji provjerene tvrtke ili aerodroma, može biti itekako uzbudljiva.

PROČITAJTE: Ova tvrtka nudi Emily in Paris putovanje, i to je još jedan razlog da uplatimo loto

Mystery putovanje uključuje ograničen broj mjesta i samo ograničene informacije koje vam pomažu da se spakirate, a posebno je uzbudljivo što ni za vrijeme samog leta ne znate gdje idete.

mystery travel putovanja trendovi putovanja 2024 hello magazine croatia hrvatska mystery putovanja

Tek kad sletite doznajete jeste li u Turskoj, na Tenerifima, malenom otočiću punom zabavnog sadržaja ili nekoj hit povijesnoj destinaciji.

mystery travel putovanja trendovi putovanja 2024 hello magazine croatia hrvatska mystery putovanja

Neke tvrtke organiziraju putovanja na “tajanstvene otoke”, neke uključuju zanimljive teme, a druge “custom made” mystery putovanja, pri čijem bukiranju ipak možete isključiti određene zemlje i iskustva.

Za koga su mystery putovanja idealna?

Ako niste fan iznenađenja i ako baš uvijek morate imati sve pod kontrolom, ovaj tip putovanja možda nije za vas.

Ipak, ako obožavate putovati i željni ste avantura, olite upoznavati nove ljude i želite se opustiti bez zahtjevnog planiranja – mystery putovanja mogla bi biti upravo ono što ste tražili.

druge vijesti