HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, vlasnica popularnog kozmetičkog brenda, ovih dana bavi se brigom za djevojčicu, za koju je otkrila da joj je ime Mayla Lily.

Također se bavi i planiranjem novih poslovnih pothvata, a posebno joj je draga uspomena na nezaboravno iskustvo iz New Yorka.

Lana se prisjetila outfita koji je tada nosila.

Na videu vidimo nasmijanu pjevačicu kako hoda ulicama New Yorka i pokazuje modnu kombinaciju, a stavila je pripadajuću pjesmu Empire State of Mind.

@lalana Bila sam gost na revijama NY fashion weeka, upoznala glumice, modele, poznate sminkere… i snimala reklamu za jedan makeup brend za koji sam radila 💕. Predobro putovanjeeee 🗽🗽🗽🗽#newyork #fashionweek #fashion #slippers #streetstyle ♬ sonido original – Rolitasssgood🔥

Nosila je dvodijelni komplet hlača sa širokim trapezom u boji patlidžana i pripadajućeg sakoa boje senfa s naglašenim ramenima, a na nogama ima bijele natikače.

Lana Jurčević oduševila outfitom

U opisu videa na TikToku, napisala je: “Bila sam gost na revijama NY fashion weeka, upoznala glumice, modele, poznate sminkere… i snimala reklamu za jedan makeup brend za koji sam radila. Predobro putovanjeeee.”

Simpatičan video oduševio je njezine fanove.

“ljepotica”, “divna si ti žena”, komentirali su obožavatelji, a mnogi su ostavljali i emotikone srca u komentarima.

druge vijesti