HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako zamišljate idealne kućanske aparate u 2024. godini? U doba kad nam je svaka sekunda postala bitna, a više od svega vrednujemo svoj mir, savršena čistoća uz minimalno ulaganje truda postaje prioritet, a u tome nam mogu pomoći umjetna inteligencija i aparati koji izgledaju kao preslika dosadašnjih želja svih onih koji su se barem nekoliko puta upustili u proces čišćenja stana. Samsung, pionir u tehnološkom napretku kad je kućanstvo u pitanju, i ovaj je put korak ispred drugih uz nevjerojatno elegantne aparate kao što su Bespoke Jet AI bežični usisivač, perilica rublja i hladnjak sa zamrzivačem s donje strane zahvaljujući kojima briga za dom postaje pravo zadovoljstvo.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Dopustite da umjetna inteligencija odradi vaš posao, dok vi bez imalo grižnje savjesti uživate u kućanstvu u kojem sve ide glatko, kao po špagi. Pametni kućanski aparati Samsung mijenjaju sve što smo dosad mislili o tehnologiji u svom domu i unapređuju čišćenje i pohranjivanje na dosad nezamisliv način.

Bavljenje kućanskim poslovima napokon je postalo uzbudljivo

Izgled koji obara s nogu? Tiho i brzo obavljanje zadataka? Povezivost s vašim pametnim telefonom? Siluete i boje zbog kojih kućanske aparate više nećete morati skrivati? Sve ove zahtjeve s guštom možete prekrižiti s popisa želja jer uz Samsung Bespoke AI aparate, čišćenje doma poprima jednu sasvim novu dimenziju u kojoj vlada mir i čistoća.

Nova generacija Samsung perilica za rublje zbog kojih je napokon postalo uzbudljivo prati odjeću ima postavke AI EcobubbleTM tehnologije, a možete je povezati sa svojim pametnim telefonom te tako personalizirati i prilagoditi čišćenje po vašoj volji i potrebama. Znamo, zvuči kao san!

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Ova futuristička perilica rublja pere rublje na razini koju još niste doživjeli i pritom vam štedi novac

Još nismo vidjeli perilicu za rublje koja nam može pomoći da predvidimo kolika će nam biti potrošnja struje dok na scenu nije stigla perilica perilica rublja i QuickDriveTM.

Svi volimo lijepo oprano i mirišljavo rublje, a isto tako volimo i štedjeti, a ova pametna perilica s AI EcobubbleTM tehnologijom osmišljena je kako bi nam pružila sve to.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Nova Samsung perilica nije samo lijepo lice iz vaše kupaonice, uz način rada AI Energy Mode u sklopu SmartThings aplikacije omogućuje vam da njome upravljate putem svoj pametnog telefona te u potpunosti personalizirate svaki ciklus pranja.

Uz AI Energy mode* način rada možete pratiti i smanjiti potrošnju energije te procijeniti račun za struju jer programi koji rade u načinu rada AI Energy** smanjuju potrošnju energije do 70%*** upotrebom Ecobubble™ tehnologije za pranje hladnom vodom umjesto toplom i dodatno vrijeme ciklusa.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Uvijek ste “na knap” s vremenom? Ova perilica apsolutno vas razumije

Nema potrebe za beskrajnim čekanjem da perilica završi s pranjem kako bi rublje napokon stavili na sušenje, jer uz ovaj pametni kućanski aparat možete brzo izvršiti pranje. Quick Drive tehnologija može skratiti vrijeme pranja za čak 11 ciklusa pa njezina aktivacija omogućuje najbrže pranje rublja uz sve pogodnosti koje tražite pri učinkovitom ciklusu pranja.

Mjehurići koji uništavaju mrlje i njeguju tkaninu

AI EcobubbleTM tehnologija stvara mjehuriće koji uklanjaju 24% više prljavštine, čak i u hladnoj vodi, a može i prepoznati vrstu tkanine te prilagoditi količinu mjehurića, vrijeme pranja rublja, temperaturu i brzinu vrtnje bubnja i tako njegovati materijale za 45 posto bolje od drugih i uštedjeti potrošnju energije i do 70 posto.

Bubble shot značajka natapa rublje prskanjem vode na vrhu zbog čega se koristi do 20% manje vode, a koncentracija deterdženta je veća. Upravo tako – štedite energiju, vodu, ali i svoj fini deterdžent te dobivate besprijekorno čisto rublje. Ciklus pranja također je skraćen zahvaljujući ovoj super inovaciji.

Gdje je bila cijeli naš život?

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Uz ovaj moderni usisavač koji se prilagođava površinama najomraženiji zadatak odrađuje se s lakoćom

Bežični usisivač Bespoke Jet AI svakako je posebna priča u kojoj glavnu ulogu ima dizajnom jedan od najatraktivnijih usisavača koji u kratkom roku radi prava čuda.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Uz pomoć umjetne inteligencije, ovaj bežični usisivač čisti svaki kutak vašeg doma brzo i efikasno, prilagođava se svakoj površini, dok multiciklonska filtracija zraka zadržava sitne čestice prašine.

Uz bežični usisivač Bespoke Jet AI usisivač svi ukućani borit će se za nekoć mrski zadatak zvan usisavanje!

Jesmo li spomenuli da može usisavati punih 100 minuta uz samo jednu bateriju?

Hladnjak sa zamrzivačem s donje strane stvarno je cool

Sivi ili crni? Nije bitno jer će Samsung hladnjak pomoću SmartThings aplikacije i sveobuhvatnim hlađenjem ostvariti sve o čemu ste sanjali kad je očuvanje i rashlađivanje vaših namirnica u pitanju.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

On je atraktivan i prostran, s nevjerojatnim spremnikom od 538 litara i dubinom od 711 mm. Ima visokoučinkovitu izolaciju SpaceMaxTM tehnologije zbog koje su stjenke tanje, a organizacija i pohrana namirnica jednostavnija.

Ovaj pametni hladnjak također je obučen za štednju uz način rada AI Energy Mode u sklopu SmartThings aplikacije koja može smanjiti potrošnju eneegije za čak 15 posto.

Posebno su hvaljene postavke koje uključuju sveobuhvatno hlađenje koje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut zbog čega hrana dulje ostaje svježa te Power Cool i Power Freeze za brzo hlađenje i zamrzivanje.

Samsung kućanski aparati hello magazine croatia hrvatska Samsung kućanski aparati 2

Nas je oduševila aplikacija Smart Things Food uz koju lako možete popisati što se sve nalazi u hladnjaku te upravljati rokovima valjanosti namirnica.

Pametni kućanski aparati Samsung mijenjaju igru uz aplikaciju SmartThings

U vrijeme kad pametne telefone koristimo za zabavu, druženje, posao, upoznavanje i kontakte s najmilijima, itekako ima smisla povezati se sa svojim kućanskim aparatima i olakšati si život do maksimuma. Povezivost putem Samsung pametnih telefona posebno je hvaljena među ljubiteljima modernih uređaja koji je u kratkom roku osvojili svijet zahvaljujući dizajnu i funkcijama koje su sam vrhunac tehnologije.

Aplikacija SmartThings Home Care je integrirana usluga upravljanja kućanskim uređajima koja prati spojene kućanske uređaje kako bi organizacija doma bila još ugodnija i lakša, baš onako kako ste si godinama priželjkivali.

Olakšajte si život i dozvolite umjetno inteligenciji da vam pomogne kad je čišćenje u pitanju.

druge vijesti