HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Barbie manija još uvijek nije gotova. Nakon opsjednutosti svijeta filmom u kojem su glumili Margot Robbie i Ryan Gosling, legendarna lutka Barbie nastavlja svoju priču i ne dozvoljava da joj itko ukrade svjetlo reflektora. 65. rođendan slavna lutkica slavi uz nevjerojatni umak u kojem mogu uživati sretnici koju su ga se uspjeli dočepati. Naime, Barbie majoneza slavne tvrtke Heinz, poznate po obožavanim umacima koji se svakodnevno nalaze na stolovima za objed u kućanstvima i restoranima diljem svijeta, proizvedena je u samo 500 komada, a rasprodana je u hipu. Premda se na prvu možda činilo kao da je riječ o šali s društvenih mreža, čim je Barbie majoneza stigla na police britanskih dućana i u internet trgovinu tvrtke Heinz, za njome su se pomamili brojni obožavatelji lutkice Barbie.

Heinz umak Barbie ružičasta majoneza hello magazine croatia hrvatska Barbie majoneza

Ružičasta Barbie majoneza je veganska

Novi, “Barbiecue umak” izrađen na bazi majoneze predstavlja suradnju između brendova Mattel i Heinz. Heinz otkriva da je riječ o ukusnoj majonezi s “dimljenim okusom” koja odlično pristaje uz hamburgere, krumpiriće i meso s roštilja kao i uz falafel i brojna veganska jela.

PROČITAJTE: Gotov za pet minuta – Najbolji domaći umak za pizzu koji ćete ikad kušati

Kako je Heinz uspio postići predivnu ružičastu boju umaka, ostat će njihova tajna, a zanimljivo je da se tvrtka Mattel za naljepnicu odlučila za klasični retro dizajn, s prepoznatljivom Barbie glavom s visokim, uvijenim repom te crno bijelim chevron uzorkom koji podsjeća na kultni kupaći kostim koji je prva lutkica nosila.

Heinz umak Barbie ružičasta majoneza hello magazine croatia hrvatska Barbie majoneza

Barbie majoneza je, nažalost, rezervirana za samo za Veliku Britaniju

“Barbie je ponovno osvojila srca Britanaca prošle godine, a nakon što smo vidjeli reakciju koju je ovaj umak izazvao kod naših obožavatelja na društvenim mrežama, znali smo da ga moramo proizvesti”, izjavio je Thiago Rapp it tvrtke Heinz. “Uvijek tražimo načine da uvedemo inovacije i damo našim obožavateljima ono što žele, i oduševljeni smo što možemo oživjeti ovo kultno partnerstvo s Mattelom”.

Heinz umak Barbie ružičasta majoneza hello magazine croatia hrvatska Barbie majoneza

Ružičasta Barbie majoneza je veganska. Stiže u bočici od 415 ml, a cijena joj je pristupačnih 2.90 funti. Sa službene stranice brenda Heinz je, kako smo već napomenuli, nestala u trenu.

druge vijesti