HELLO
Stipe Vukšić

Margot Robbie i njezini partneri iz produkcijske kuće LuckyChap, uključujući njezinog supruga Toma Ackerleyja rade na igranom filmu baziranom na društvenoj igri Monopoly, potvrdio je Variety.

Kompanija Hasbro Entertainment, vlasnici Monopolyja, producirat će film uz LuckyChap.

Margot i LuckyChap već su sudjelovali u produkciji prošlogodišnjeg megahita Barbie, temeljenog na lutki, a nedavno je najavljeno i da razvijaju film o igrici Sims. Monopoly se čini kao logičan korak.

Film Monopoly temeljit će se na najpopularnijoj društvenoj igri na svijetu

Monopoly je društvena igra čiji je cilj skupiti što više novca kupujući različite nekretnine i posjede. Studio Lionsgate, koji posjeduje filmska prava za igru, izjavio je da je Monopoly najpopularnija društvena igra u svijetu. Igra je dostupna u više od sto zemalja, a od svog nastanka 1935. godine, prodana je u pola milijarde primjeraka. Adam Fogelson iz Lionsgatea potvrdio je vijest o nadolazećem filmu i suradnji s LuckyChapom na CinemaConu, koji se trenutno održava u Las Vegasu.

margot robbie film monopoly

Monopoly je, prema nekim podacima, najprodavanija društvena igra u povijesti.FOTO: Profimedia

Oni su izuzetni producenti koji pažljivo biraju svoje projekte, Monopolyju se pridružuju s jasnom idejom. Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo s cijelim timom iz LuckyChapa raditi na filmu za koji vjerujemo da će postati njihov sljedeći blockbuster“, izjavio je.

Film Monopoly još je jedan u nizu projekata Margot Robbie

Margot Robbie nije samo vrhunska i popularna glumica, nego postaje i sve uspješnija producentica. LuckyChap je najprije sudjelovao u produkciji njezinih filmova, kao što je bio I, Tonya iz 2017. za koji je bila nominirana za glumačkoga Oscara, ali kasnije je počela producirati i projekte u kojima nije glumila.

PROČITAJTE: Spektakularnim koncertom u Zadru Severina je pomela sve pred sobom

Film Promising Young Woman iz 2020. s Carey Mulligan u glavnoj ulozi donio je Margot njezinu prvu nominaciju za producentskoga Oscara, a iako za Barbie nije bila nominirana za glavnu žensku ulogu, ipak se našla među nominiranima na Oscarima upravo zahvaljujući svojemu radu na produkciji filma.

margot robbie film monopoly

Margot i suprug Tom Ackerley zajednički produciraju filmove.FOTO: Profimedia

Na svim projektima slavna australska glumica surađuje sa suprugom Tomom Ackerleyjem.

druge vijesti