HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Robert Downey Jr. želi da Margot Robbie dobije više zasluga za uspjeh Barbie, najgledanijeg filma prošle godine.

Robert Downey Jr. trijumfirao je na Oscarima svojom ulogom u Oppenheimeru, dok Margot Robbie kontroverzno nije bila među nominiranima, iako su iz njezinog filma nominirani bili Ryan Gosling i America Ferrera.

Mnogi fanovi bili su ljutitu zbog izostanka Margotine nominacije, a izgleda da je i Robert među njima. Tijekom jedne rasprave istaknuo je njezinu ulogu u najpopularnijemu filmu prošle godine.

Barbie Margot Robbie GIF - Barbie Margot robbie Barbie movie - Discover & Share GIFs

Robert Downey Jr. misli da je za uspjeh Barbie Margot zaslužna više nego što ljudi misle

Točnije, otkrio je jednu scenu za koju je ona zaslužna. Dok je razgovarao s Willemom Dafoeom i Sterlingom K. Brownom, Robert je objasnio da viralni monolog Americe Ferrare zahtijeva izvrsnu glumu i nje i Margot.

Ne prestaje impresionirati i podsjećati me koliko malo trebate učiniti da biste bili učinkoviti”, rekao je, piše Variety. “Samo najjednostavniji izričaj, to je ono što kamera želi. Što se kamera više približava, to ga više želi. Uvijek iznova se pokazuje da je super učinkovit.”

PROČITAJTE: Margot Robbie, Jennifer Aniston i Billie Eilish briljirale čitajući monolog iz hit filma Barbie

Nastavio je, rekavši: “Margot Robbie ne dobiva dovoljno zasluga za uspjeh filma, po mom mišljenju.”

America ima taj nevjerojatan govor. I odlično se snalazi! Gledam to i kažem: ‘Vau, to je bilo stvarno teško. To je kao predstava u jednoj sceni. Cijeli film ovisi o tome.’ Ali to su rezovi koje Margot tako aktivno sluša da shvaćam da je Greta stvarno na tragu nečega. Ali Robbie je ta koja je morala vjerovati… Teško je kada netko ima govor od dvije stranice, a nakon toga ti redatelj kaže, ‘U redu, sad si ti na redu’, a ti misliš, ‘Slušao sam ovo cijeli dan, a sada moram uspjeti!’”

Barbie Movie 2023 Barbie 2023 GIF - Barbie movie 2023 Barbie Barbie movie - Discover & Share GIFs