HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Popularnost ovih uređaja s godinama je rasla, a oni su postali sve pametniji zahvaljujući tehnologiji i njenom napretku. Buđenje uz miris svježeg zrna tek pretvorenog u omiljeni napitak osjećaj je kojeg se teško odreći jednom kada aparat za kavu postane stalni član u kućanstvu.

Rivelia, novi i potpuno automatski aparat za kavu iz De’Longhi obitelji pretvara zrno kave u šalicu, ali podiže iskustvo kave na novu razinu jer nudi dosad neviđenu personalizaciju. Upravo se novom tehnologijom i značajkama razlikuje od tradicionalnih aparata za kavu.

de'longhi

Promijenite svoj doživljaj kave

Uređaj dolazi s dva spremnika za zrna kave i tako omogućuje lako prebacivanje između različitih zrna. Bilo da žudite za snažnim notama tamno prženih zrna ili delikatnim okusima svijetle mješavine zrna, možete s lakoćom napraviti promjenu.

Dodirni zaslon u boji i interaktivna animacija vodi vas kroz odabir napitka za kavu. Možete kreirati svoj korisnički profil i time prilagoditi napitke svom ukusu. Obećajemo tehnologija vas ni ovdje neće razočarati, a aparat će vam čak uputiti i nekoliko riječi na zaslonu aparata za potpuno iskustvo.

de'longhi

Raznovrsnost za sve

Kako su vrući ljetni dani sve bliži, Rivelia će biti odličan izbor i za one koji se ne žele odreći kave ni za vrijeme najvrućijih dana. Latte crema cool kit komplet je za nadogradnju koji otvara novu dimenziju mogućnosti za hladnu kavu.

Jednostavno pričvrstite vrč LatteCrema Cool na svoj aparat Rivelia kako biste automatski i bez napora dodali šest jedinstvenih opcija za hladne napitke: Cappuccino, Latte Macchiato, Caffelatte, Cappuccino Mix, Flat White i Cold Milk.

A za potpuno iskustvo, ovaj sveobuhvatni komplet uključuje i četiri termo čaše uz koje će vaša pića uvijek biti osvježavajuće hladna te knjigu s receptima za nadahnuće vašeg barista putovanja kod kuće.

Dizajnirana da redefinira umjetnost pripremanja kave, Rivelia utjelovljuje De’Longhijevu predanost izvrsnosti i inovacijama u svakom aspektu svog dizajna i funkcionalnosti. Svojom elegantnom estetikom, intuitivnim sučeljem i vrhunskom izvedbom postavlja novi standard za kućne automatske aparate za kavu.

Promijenite svoj doživljaj kave uz uređaj Rivelia i podignite svoje putovanje kavom na višu razinu.

de'longhi

Više informacija o aparatu za kavu Rivelia i drugim De’Longhi proizvodima doznajte ovdje!

druge vijesti