S okusom vašeg omiljenog pića: Recept za najukusniji proljetni sladoled koji možete zamisliti
Sanjate o Italiji, guštanju na balkonu starinskog hotela s pogledom na more, dok vas na stolu čeka zdjela špageta i slavni narančasti napitak? Ovaj sladoled dovest će vas korak bliže tom snu.
Kremast, luksuzan, osvježavajuć i još s okusom vašeg omiljenog pića… Aperol Spritz sladoled nešto je što svakako trebate naučiti pripremati, ako ste i vi fan ovog slavnog napitka! U originalnom izdanju ovaj je koktel na bazi vina osmišljen 1920. godine, a nedavno je ponovno doživio veliku popularnost među mlađom generacijom zahvaljujući zanosnom, reskom okusu i očaravajućoj narančastoj boji. Sladoled od naranče, s dodatkom slavnog pića oduševljava, a pronašli smo i savršen recept.
Aperol Spritz sladoled osvježavajuća je poslastica koja će vas očarati
Ako želite kožu koja blista, više energije i zdravlje koje prkosi godinama, ne tražite dalje — ovi prirodni sokovi s razlogom su na tronu anti-age napitaka!
U svijetu u kojem društvene mreže obiluju savršenim tanjurima i još savršenijim tijelima, rijetko što zvuči tako iskreno i toplo kao – domaći kolačići. Još kad ih pripremi netko poput Marka Petrića, teško im je odoljeti. No, ovdje nije riječ samo o receptu – već o spoju ljubavi, zdravlja i životne ravnoteže.
Od gradskih terasa u srcu Zagreba, poput Botaničkog vrta ili Tkalčićeve ulice, do lounge barova na obali u Splitu ili Dubrovniku, slavimo ga na ljetnim zabavama, vjenčanjima ili kao idealan predah na plaži, a svjedoče o tome i nasmijana lica, instagramske priče i sve češće zdravice u njegovo ime.
Ako ste mislili da ste probali sve verzije talijanskih klasika - razmislite ponovno. Ovo nisu obične lazanje, niti je ovo klasična focaccia. Ovo je dekadentna, sočna, hrskava fuzija koja miriše na nedjeljni ručak i izgleda kao san u obliku kruha. Tri sloja tijesta, bogat bešamel, moćan mesni ragu s crnim vinom i dašak parmezana za hrskavi završetak.