Kako god da ste zamišljali ormar Sofije Vergare, on je još bolji: Zavirite u njezinu vilu!

Zanosna Kolumbijka poznata je po ljubavi prema luksuzu i dizajnerskoj odjeći, a njezin glamurozni ormar ogledalo je njezinog stila.

07 veljače 2024

Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare SCREENSHOT YOUTUBE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sofia Vergara, Kolumbijka koja je osvojila svijet ulogom Glorije Pritchett u seriji “Moderna obitelj” poznata je po svojoj ljubavi prema luksuzu, dizajnerskim haljinama i vrtoglavo visokim štiklama, a da bi sve čari svoje raskošne garderobe uvijek imala na oku, potreban joj je ormar u kojem sve to može pedantno izložiti. Nedavno rastavljena Sofia Vergara u svoj je dom pustila snimatelje slavnog magazina za uređenje doma Architectural Digest i otkrila kako izgleda vila koju je s puno ljubavi uređivala.

PROČITAJTE: Sofia Vergara UNIŠTILA voditelja uživo!

Fantastični ormar Sofije Vergare privukao je mnogo pažnje, pogledajte zašto!

Ormar Sofije Vergare glamurozan je poput nje same

Tijekom godina brojne celebrity dame pohvalile su se izgledom svojih raskošnih walk-in ormara koji su zapravo prostorije koje se protežu na kvadraturi u koju bi se mogao smjestiti prosječan zagrebački stan.

Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare

Ormar Sofije Vergare vjerojatno je jedan od najraskošnijih koje smo vidjeli do sada, a zahvaljujući njezinoj strasti prema vedrim bojama i upečatljivim uzorcima, i najšareniji.

PROČITAJTE: Kako je Khloe Kardashian organizirala smočnicu na genijalan način

U ormaru Sofije Vergare svaka haljina, kaput i torbica imaju svoje mjesto, a posebno je očaravajuć pogled na kolekciju dizajnerskih cipela u svim mogućim nijansama.

Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare

Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare

Jeste li zamijetili zanimljiv detalj sa seksi cipelama?

Dok brojne celebrity dame u svojim ormarima ponosno izlažu cipele u različitim stilovima i svih mogućih visina potpetica, zanimljivo je da su gotovo sve cipele zanosne glumice u sličnom modelu, s platformom na prednjem dijelu i vrtoglavo visokom potpeticom.

Sofia Vergara garderoba u domu vila hello magazine croatia ormar Sofije Vergare

To je ipak prepoznatljiv stil Sofije Vergare.

Uživajte u prikazu doma slavne glumice i pogledajte kako izgleda taj famozni ormar!

 

druge vijesti