HELLO
Domagoj Kukec

Sofia Vergara, slavna glumica poznata po ulozi Glorije Delgado-Pritchett u seriji Moderna obitelj, došla je u središte pozornosti nakon razgovora s voditeljem Pablom Motosom u španjolskoj emisiji El Hormiguero.

Razgovor je postao viralan zbog duhovitog glumičinog odgovora na pokušaj voditelja da je ismije.

Tijekom razgovora, Motos je prekinuo Vergaru i upitao je: “Kako se kaže Moderna obitelj?” jasno aludirajući na njezin izgovor. Umjesto da se obeshrabri, Vergara je odgovorila na španjolskom jeziku, zbunjujući voditelja i postavljajući mu pitanje je li nešto pogrešno rekla. S osmijehom na licu, dodala je: “Je li to zato što govoriš engleski bolje od mene?”

No, to nije bio kraj njezinog duhovitog odgovora. Sofia je brzo prešla na brojke, postavljajući voditelju pitanja o broju njegovih nominacija za Emmy i Zlatni globus. Podsjetila ga je da je ona osvojila nekoliko nominacija za ove prestižne nagrade zbog svoje izvanredne uloge u seriji “Moderna obitelj”.

Sofia Vergara oduševila duhovitim komentarom

Reakcije na društvenim mrežama bile su izuzetno pozitivne, a mnogi su hvalili Sofijinu inteligenciju i šarmantno suočavanje s voditeljevim pokušajem da je ismije.

Sofia Vergara je još jednom pokazala svoju snalažljivost i duhovitost, osvajajući simpatije publike.

Sofia Vergara