Možete li na prvu pogoditi tko je ovo? Neprepoznatljiva pjevačica osvanula na naslovnici Voguea

Zvijezda uz čije pop hitove obožavamo plesati, sve je iznenadila na naslovnici francuskog Voguea!

24 kolovoza 2023

Neprepoznatljiva pjevačica Dua Lipa INSTAGRAM: @VOGUEFRANCE
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Pjevačica Dua Lipa ove je godine odlučila istržiti svoju umjetničku stranu i ozbiljnije zagaziti u modne vode.

Početkom ljeta brend Versace predstavio je kolekciju punu leptira, koju su zajedno osmislile Donatella Versace i Dua Lipa, a slavna pop pjevačica sad je osvanula i na naslovnici francuskog izdanja modne biblije Vogue, i to u potpuno neprepoznatljivom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Neprepoznatljiva pjevačica iznenadila svojom pojavom

Naslovnicom i fotografijama iz editorijala koje je snimila za francuski Vogue, Dua Lipa je pokazala da nije samo sladunjava pop zvijezda, već i žena koja se zbog umjetnosti i mode ne boji zagaziti izvan okvira onoga što joj je poznato.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)


Na fotografijama koje je snimio Mert Alas, Dua Lipa ima zalizanu kosu i minimalan make up na licu, no ono zbog čega je postala potpuno neprepoznatljiva su obrve, koje su inače njezin zaštitni znak i tiha patnja mnogih žena.

Za potrebe ovog snimanja, Dua Lipa je izblajhala obrve, zbog čega je njezino lice dobilo potpuno drugačiji izgled od onoga na što smo naviknuli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Neprepoznatljiva pjevačica za Vogue je ogolila dušu

Slavna pop zvijezda, koju smo ove godine imali priliku vidjeti i u filmu Barbie, sjela je s  novinarom Arthurom Dreyfusom i potpuno ogolila dušu, najavljuje francuski Vogue.

Od djetinjstva na Kosovu pa do života u Londonu i velikog uspjeha na glazbenoj sceni, slavna pjevačica je modnoj bibliji otkrila mnoge tajne.

Naslovnica i fotografije iz editorijala na kojima Dua Lipa izgleda neprepoznatljivo objavljene su na Instagram profilu francuskog Voguea, a sam časopis na kioscima će se pojaviti 30. 8. 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, putovanja, serija i filmova donosi vam Hello! Croatia.

druge vijesti