K-pop zvijezda predstavlja nove haljine brenda koji obožavaju celebrity cure

Self-Portrait za nadolazeću sezonu predlaže mikro mini haljine u uzbudljivim kombinacijama boja, a članica grupe BLACKPINK njihovo je novo zaštitno lice.

08 ožujka 2024

K-pop zvijezda predstavlja nove haljine brenda koji obožavaju celebrity cure SELF PORTRAIT
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

K-pop zvijezda grupe BLACKPINK oduševljava u novoj kampanji poznatog brenda. Jisoo za Self Portrait snimila je kampanju koja izgleda vrlo moćno, a koja predstavlja najnovije modele modne kuće čije haljine obožavaju slavne dame.

Popis celebrity dama koje obožavaju ovaj modni brend uistinu je dugačak. Osnivač i dizajner Han Chong trudi se iz sezone u sezonu stvarati nove trendove. Njihove čipkaste haljine nosili baš svi – od Blake Lively preko Zendaye pa sve do Michelle Obame, princeze Catherine i Reese Witherspoon, a dizajner je više puta pokazao da ta slavna haljina nije jedino što zna dizajnirati.

K-pop zvijezda predstavlja nove haljine brenda koji obožavaju celebrity cure

Za zaštitno lice nove kolekcije, pune mikro mini haljina u očaravajućim bojama dizajner je odabrao K-Pop zvijezdu Jisoo, a fotografije su spektakularne.

Nekoliko mjeseci ranije, njezina kolegica Jennie snimila je kampanju za modnu kuću Jacquemus što dokazuje koliko je K-pop scena popularna u svijetu i koji utjecaj imaju djevojke iz grupe BLACKPINK.

Jisoo za Self Portrait prva isprobala nove modele haljina

Zanosna Jisoo fantastično izgleda u novim haljinama poznatog brenda koje ćemo u sljedećim mjesecima sigurno viđati na crvenim tepisima diljem svijeta.

PROČITAJTE: Stižu metalik torbe i srebrne balerinke – Jennie iz BLACKPINK predstavila nove hitove brenda Jacquemus

“Glazbenici su brzo postali veliki izvor inspiracije za mene kao dizajnera – kroz svoje kostime, kameleonske evolucije i očaravajuće izvedbe. Stoga sam oduvijek želio raditi s umjetnikom koji bi mogao prenijeti vrijednosti koje imamo na autoportretu i koji predstavlja žene s kojima se globalno povezujemo.”, izjavio je osnivač brenda nakon što je angažirao Jisoo za Self Portrait.

29-godišnja Jisoo na fotografijama ima dugu ispeglanu crnu kosu, make up je tipično korejski, s “glass skin” kožom, prozračno rumenim usnama i mačkasto osjenčanim kapcima.

Pastele se vraćaju na scenu, nagoviješta Self Portrait

Na fotografijama koje je Jisoo snimila za Self Portrait možemo vidjeti nekoliko ključnih modela iz nove kolekcije londonskog brenda koji su jedan ljepši od drugog.

K pop Self Portrait proljeće 2024 hello magazine croatia hrvatska Jisoo za Self Portrait

Pastele i svjetlucavi materijali vraćaju se na scenu, a veliki hit sigurno će biti očaravajuća ljetna haljina na kojoj se isprepliću lila i oker boja, s obaveznim dodatkom ružičastog štrasa u Y2K stilu.

K-pop zvijezda predstavlja nove haljine brenda koji obožavaju celebrity cure

druge vijesti