Rihanna i Kim Kardashian potvrdile: Čipkasto donje rublje je opet stylish

Grudnjaci i gaćice bez šavova svakako su praktični, no nakon duge stanke u modu se vratila čipka. To su potvrdile dvije velike igračice iz svijeta donjeg rublja.

09 travnja 2024

Čipkasto donje rublje INSTGARAM: @SAVAGE.FENTY/SKIMS
HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Elastično čipkasto donje rublje, kao i rublje sa zanimljivom teksturom ponovno je u modi, što su potvrdile i Rihanna i Kim Kardashian, celebrity osnivačice brendova koji na tržištu djeluju kao trendseteri kad je o gaćicama i grudnjacima riječ. I to nije sve! Ako je vjerovati Kim i Rihanni, ladicu s donjim rubljem ponovo ćemo napuniti donjem rubljem u pastelnim bojama te zanimljivim kompletićima s korzetima i baby doll topovima.

Čipkasto donje rublje

Nakon duge vladavine praktičnog, no pomalo dosadnog rublja bez šavova u neutralnim bojama, ovaj modni trend svakako će donijeti malo osvježenja u naš ormar – pa čak i ako je riječ o komadima koje nitko osim nas neće vidjeti.

Čipkasto donje rublje

Koketna čipka i logomanija ponovno su u trendu

Kim Kardashian u svojoj je novijoj modnoj kolekciji brenda SKIMS objavila zanosne komade od elastične čipke u raznim pastelnim bojama, a za zaštitno lice koketne kolekcije odabrala je 24-godišnju američku pjevačicu Sabrinu Carpenter.

PROČITAJTE: Kreativci iz sjene – Jeste li znali da iza uspjeha brenda SKIMS Kim Kardashian stoji bračni par Grede?

Dok su fotografije s bivšom teen zvijezdom podijelile mišljenje javnosti, obožavateljice modnog izričaja brenda SKIMS pohvalile su novu kolekciju koja je potpuna suprotnost estetici koju je slavni brend godinama nudio. Čini se da ove godine svima treba promjena.

Čipkasto donje rublje

Pjevačica Rihanna u svojoj je novoj kolekciji za vlastiti brend Savage x Fenty otišla korak dalje pa je u prozirnu elastičnu tkaninu dala utkati logo brenda, u skladu s logomanijom dvijetisućitih koja se ponovno vraća na scenu.

Uz komade u bež i crnoj boji, i slavna Riri predstavila je nježne pastelne boje, s naglasom na mint plavu i nježno ljubičastu boju.

Čipkasto donje rublje

Čipkasto donje rublje – kako ga nositi?

Odvažno, s puno strasti i bez zadrške, ali uz dvije bitne napomene.

Čipkasto donje rublje

Elastično čipkasto rublje najbolje je prati ručno ili na niskim temperaturama, a također se preporučuje da izbjegavate svakodnevno nošenje ovakvih materijala kako biste očuvali svoje intimno zdravlje.

Mudrije je nositi ga u posebnim prilikama ili u danima kad vam je potrebno malo dodatnog samopouzdanja.

Čipkasto donje rublje

druge vijesti